Muslera'ya teklif yapan kulüp ortaya çıktı! Menajeri görüşme yaptı!

Galatasaray'ın yeni sözleşme görüşmeleri yaptığı tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'ya sürpriz bir teklif geldi. 

Muslera'ya teklif yapan kulüp ortaya çıktı! Menajeri görüşme yaptı!

2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen, kazandığı başarılar ve sergilediği performansla adını sarı kırmızılı takımın efsane isimleri arasına yazdına Urugaylı kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

Sarı kırmızı yönetim, kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren 37 yaşındaki eldivenin sözleşmesini uzatmak istiyor. 

PARMA, TALİP OLDU

Öte yandan, sarı kırmızılıların en az bir sezon daha takımda kalmasını istediği Urguaylı kaleciye İtalya'dan transfer teklifi geldiği iddia edildi. 

Serie B'de mücadele eden Çizme'nin köklü takımlarından Parma, Serie A'ya yükselmesi halinde kalesini Uruguaylı eldivene emanet etmek istiyor.

MUSLERA'NIN MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILDI

Haberde, İtalyan ekibinin 37 yaşındaki kalecinin menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşmede transfer şartlarının masaya yatırıldığı kaydedildi. 

2 YILLIK TEKLİF

Parma'nın Muslera'ya 2 yıllık bir sözleşme teklif etmeyi planladığı belirtildi.

SEZON SONUNDA KARAR VERECEK

Galatasaray'da 13. sezonunu geçiren ve sarı-kırmızılı formayla büyük başarılara imza atan Muslera'nın transferiyle ilgili kararını sezon sonuna bıraktığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi'nin bu sezon yaptığı teklife olumlu ya da olumsuz anlamda bir dönüş yapmayan Muslera'nın vereceği nihai karar ise merak ediliyor.

AİLESİ, URUGUAY'A DÖNMEK İSTİYOR

Uruguaylı oyuncunun ailesi, ülkesine dönmek istiyor. Muslera ise kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planlıyor. Muslera, bu sezon 38 karşılaşmada forma giydi. Galatasaraylı taraftarların sevgilisi konumundaki Uruguaylı eldiven, 34 gol yerken 16 maçta ise kalesini gole kapattı. 

KARİYER SEZONUNU YAŞIYOR

Galatasaray'ın deneyimli eldiveni Fernando Muslera, kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Uruguaylı kaleci, Süper Lig'de maç başına 0.56 gol yiyerek kariyer rekorunu kırdı. Muslera ayrıca Avrupa'da da en az gol yiyen 3. kaleci.

Kaynak: Takvim

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, 14:48
YORUM EKLE