Necati Ateş: "Bir bakmışsın Galatasaray, 40 milyon Euro'ya satmış"

Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Nef Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı Nicolo Zaniolo'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Necati Ateş: "Bir bakmışsın Galatasaray, 40 milyon Euro'ya satmış"

Spor yorumcusu Necati Ateş, TRT Spor'da yayınlanan "Stadyum" programında Galatasaray'ın 1-0 kazandığı Kasımpaşa maçını değerlendirdi.

"KİMSE BU OYUNU BEKLEMİYORDU"

"Ne stadyuma giden taraftarlar ne de Okan Buruk böyle bir oyun beklemiyordur. Ancak bunlar şampiyonluk maçlarıdır. Bazen iyi oynamadığın maçlarda Zaniolo gibi süperstarlar çıkar ve farkı 9'a yükseltir."

"MERTENS ÇOK ARANDI"

"Bugün herkes ile ilgili konuşabilirsiniz ancak konuşulabilecek en büyük isim Mertens. Onun varlığının ne kadar önemli olduğunu gördük. Mertens'in yokluğu ofansif olarak üretkenliğini çok düşürdü Galatasaray'ın. İlk yarıya baktığımızda o kadar kötü bir oyun vardı ki... Galatasaray'ın iç sahada bu kadar kısır oynamasını kimse beklemiyordu."

"KAYBETTİĞİNDE BİLE BÖYLE DEĞİLDİ"

"Kasımpaşa'nın da çok kötü bir oyunu vardı. İlk yarıda neredeyse her istatistiği 0'dı Kasımpaşa'nın. Tabii Galatasaray da takım savunmasını çok iyi yaptı. Ancak hücum anlamında, kaybettiği maçlarda bile bu kadar kötü oynamıyordu Galatasaray."

"ZANIOLO'N VARSA KAZANIRSIN"

"Zaniolo'nun kalitesi maçı kazandırdı. Süperstarın, kaliten varsa işte böyle çıkıyor ve sana maçı kazandırıyor. Puan farkı 9 oldu ve kötü oynadığı maçta Galatasaray galip geldi."

"ADEKUGBE YETERSİZ GÖRÜNDÜ"

"Yunus verilen şansı değerlendiremedi, Kerem çok kötü oynadı, Adekugbe'nin henüz ilk maçı ama çok yeterli gibi görünmüyor. Türk statüsünde olmasa orada farklı bir oyuncu oynar diye düşünüyorum. Galatasaray, kazanmayı biliyor. Taraftar Zaniolo'yu bekliyordu tabii. Kalite başka bir şey, kimse parası çok diye üzülmesin. 15'e alırsın, bir bakmışsın 40'a satmışsın."

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2023, 19:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adalet
Adalet - 1 yıl Önce

Bu mu yorumcu ? Oyuncunun opsiyonu 35 milyon euro nasıl 40 a satılacak