Necati Ateş: "Galatasaray artık vazgeçmeli, ne olduğu belli değil, sahada yoktu"

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Necati Ateş: "Galatasaray artık vazgeçmeli, ne olduğu belli değil, sahada yoktu"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"KAYSERİSPOR 3'Ü DE BULABİLİRDİ"

"Mertens'le oynarsan ondan ofansif anlamda iş beklersin. O kanatta yardımcı olmazsa Ramazan ve Onur sürekli zorlar, goller de öyle geldi. Çağdaş hocayı ve Kayseri'yi tebrik etmek lazım. Topları oraya yıktılar, ilk yarıda 3'ü de bulabilirlerdi. Sadece geçişlerde top kaptırdılar, hataları oldu. Muhteşem oynadılar ve Kayserispor, hak etti."

"SAHADA İSYAN ETMEZSEN KAZANAMAZSIN"

"Onur'la inanılmaz bir gol buldular. Onur, ligin en iyi sağ beklerinden, bu sene de çok iyi gidiyor. Galatasaray, hiç formda değildi. Sahada isyan etmezsen, ikili mücadele etmezsen, pozisyon üretmezsen şut atmazsan kazanamazsın"

"OYNAMAYA ÇALIŞAN KAYSERİSPOR'DU"

"Mensah muhteşem top oynadı, bu performansını sergilerse yine büyük takım denemesi olabilir. Çaprazları koptu ve yeniden döndü. Çağdaş hocayı bu maçın özelinde sadece Mensah'ı oyundan çıkardığı için eleştirebiliriz. Oynamaya çalışan, geriden oyun kuran iyi bir takım Kayserispor. Özellikle transfer de gelmediği için birbirlerini iyi tanıyorlar"

"DOĞRU OYUNU ARAMAKTAN VAZGEÇİN"

"Galatasaray, oyununu aramaktan artık vazgeçmeli. Doğru 11'ini bulmalı. Çok fazla oyuncu alındıktan sonra hangisi oynayacak diye sıkıntı yaşarsın. Icardi, Seferovic, Gomis. Oynamayan Gomis, attığı gollerle sana 9 puan kazandırdı. Seferovic ritmini bulamadı, Icardi Arjantin'e gitti, ne olduğu belli değil. 30. saniyede şut attı, onun dışında yoktu."

"TOPU KİM KAZANACAK?"

"Torreira ikili mücadele kazanır dedik, o da sahada yoktu. Midtsjö de yoktu. Mata, Icardi, Mertens, Yunus... İkili mücadele kazanır beklentisi olacak oyuncular sahada yok ki, nasıl olacak peki mücadele?"

"BÜYÜK TAKIM OLMAN ANLAM İFADE ETMİYOR"

"Sahanın içinden geldik, mutfağından geldik, o kokuyu biliriz. Arkadaşını uyandırmazsan, isyan etmezsen kaliten ortaya çıkmıyor. Büyük takım olman anlam ifade etmiyor. Rakip senden daha çok koşup mücadele ediyorsa kaliteni ortaya çıkaramazsın."

"KENARDA HOCANA CEKET ATTIRIYORSUN!"

"Maçlardan sonra sabahlara kadar uyumadık, 'Bu kadar kolay bu iş' diyorlar ya hep bizlere, öyle o kadar da kolay değil. Arkadaşını salla biraz, isyanı kenarda hoca yapıyor. Hocana kenarda ceket attırıyorsun"

"YUNUS, BEKLENENİ VERMEZSEN OLMAZ!"

"Sadece Kerem değil, Yunus sen de check et kendini. A Milli Takım oyuncususun sen artık. Twitter'da sürekli maaşıyla ilgili konuşuluyor ama sen sahada gerekeni yapmazsan, bekleneni vermezsen olmaz, yarın öbür gün olay terse dönüyor"

"BAŞKANLAR DAHA NE YAPSIN?"

"Başkanlar daha ne yapsın. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş başkanları takımlara katkılar veriyor. Oyna, mücadele et, direkten dönsün, dışarı çıksın, önemli değil ama oyna."

"ICARDI 30. SANİYEDE ATSA HER ŞEY DEĞİŞİRDİ"

"Kötü başladığın bir maç, Icardi'nin 30. saniyede öyle bir pozisyonu var ki, geçirse gol olsa bambaşka olacak maç veya penaltı olsa her şey değişecek. Futbol böyle güzel bir oyun. Kötü oyunu birden tek pozisyonla lehine çevirebiliyorsun ama yapamazsan karşı reaksiyon veren takım Kayserispor kazanmış oluyor"

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2022, 22:14
YORUM EKLE