Necati Ateş: "Galatasaray'da 22 maçta kadroya girmiş, muhtemelen kapışırdı"

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Nef Stadyumu'nda Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.

Necati Ateş: "Galatasaray'da 22 maçta kadroya girmiş, muhtemelen kapışırdı"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Galatasaray - Başakşehir maçını değerlendirdi.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"EMRE HOCANIN YAPTIKLARI KOLAY İŞLER DEĞİL"

"Başakşehir sezon başından beri 50. maçını falan oynadı. Çok iyi puanlar topladılar. Emre hocanın yaptıkları kolay işler değil. Son 10 maçta sıkıntılı geçti ama ondan önce baktığın zaman çok önemli işler yaptılar."

"GALATASARAY, BU GİBİ FİNALLERİ İYİ OYNAYAN BİR TAKIM"

"Galatasaray kaldırabileceği bütün kupaları kaldırmış bir takım. İyi oynamasa da kazanmasını bilen bir takım, bu gibi finalleri de iyi oynayan bir takım. Şampiyonluk şansını oynanan oyundan değil alınan sonuçtan almak gerekiyor."

"GALATASARAY'DAN TECRÜBE FIŞKIRIYOR"

"Geçen sene UEFA Konferans Ligi'ni kazanan Oliveira ve Zaniolo da oynadı. Icardi, Dubois kim varsa Galatasaray'dan tecrübe fışkırıyor. Daha önce kupa kaldırmış oyuncuların olması, Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'den daha avantajlı yapıyor. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki en büyük fark şampiyonluk yaşamış oyuncular arasındaki farktan geliyor."

"DAHA ÇOK MAÇ VAR"

"Ligin boyu kısaldıkça sadece galibiyete bakarsın. Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği haftada Galatasaray'ın kazanması çok önemliydi. Lig bitiyor mu, hala da bitmiyor. Daha çok maç var."

"ICARDI, VALENCIA İLE KAPIŞIRDI"

"Icardi, 22 maçta kadroya giriyor, 18'inde 11 oynuyor ve 15 gol 8 asist. 30 - 40 maç oynasa gol krallığında muhtemelen Valencia ile kapışırdı."

"EMRE HOCANIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR"

"İkinci yarı Kazımcan'a çarpan bir top var, onun dışında Başakşehir'in net pozisyonu olmadı. İlk yarıda da cılız şutları vardı. Emre hoca maç bittikten sonra hala tepkili. Emre hoca bunu geliştirmediği sürece sıkıntılı dönemler geçirebilir. Benim genç milli takımlardan A Milli Takım'dan takım arkadaşım, karşılıklı da oynadık. Teknik direktörlükte harika gidiyor ama bu konularda değişmesi gerekiyor."

"OYUNCULAR DA BUNUN FARKINDA"

"Galatasaray, çok değerli 3 puan aldı. Oyuncular da bunun çok farkında." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 16:15
YORUM EKLE