Necati Ateş: "Galatasaray'da formanın aslanın ağzında olduğunu gösterdi"

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Nef Stadyumu'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Necati Ateş: "Galatasaray'da formanın aslanın ağzında olduğunu gösterdi"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Galatasaray - Beşiktaş derbisini yorumladı.

Ateş'in açaıklamaları şu şekilde:

"SEZONUN EN İYİ OYUNUYDU"

"Galatasaray en iyi oynadığı, en çok üretim yaptığı maçıydı. Çok daha fazla skor üretebilirdi ve Galatasaray net bir galibiyet aldı."

"ICARDI'Yİ TOPLA BULUŞTUR YETER"

"Icardi'ye nasıl gol attırırsın? İlk yarı 6 kez topa değdi, 1'i gol oldu. İkinci yarı hem Icardi hem Mertens ikinci gole kadar oyunda yoktu. Ancak Icardi'ye fırsat yaratınca ikinci golü de attı ve o dakikadan itibaren oyun tamamen Galatasaray'a döndü. Galatasaray'ın ihtiyacı olduğu bir galibiyetti."

"BEŞİKTAŞ DİRENEMEDİ"

"Beşiktaş, Galatasaray'a çok fazla direnemedi. Tek bir pozisyonu var, o da bana göre bir orta olan Cenk Tosun'un uzak mesafeden kaleye gönderdiği toptu. Muslera o topu da inanılmaz çıkardı."

"TAKIMIN EN BÜYÜK SORUNU ACELE"

"Galatasaray gol beklentisinden topla oynamaya her şeyde üstündü. Ancak takımın en büyük sıkıntısı acele oyun. Abdülkerim, Emre final pası deniyorlar. Oyunun kontrolünün tutulması gereken dakikalarda takımın daha sakin kalması gerekiyor."

"3 OYUNCU AĞIRLIK KOYDU"

"Mertens'i oyuna sokarsan Icardi de faydalı oluyor. İkisinin arasında güzel bir uyum var. Mertens ne kadar içeriyi zorlarsa, Icardi ne kadar onu desteklerse takım o kadar faydalanır. Oliveira da çok istekliydi. Mertens, Icardi ve Oliveira ciddi anlamda maça ağırlık koydu."

"KEREM VE YUNUS DÜŞÜNSÜN"

"Barış Alper ilk yarı çok iyi oynadı. Bir derbi maçında Barış'ın neler yapabildiğini gördük. Artık Kerem ve Yunus düşünsün... Hoca da oyuncuyu kazanmış oldu. Kerem de oyuna girdikten sonraki isteğiyle formanın aslanın ağzında olduğunu gösterdi."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2022, 23:23
YORUM EKLE