Necati Ateş: "Galatasaray'da kalsaydık eğer 3'ünü alıyorduk"

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörlerinden Necati Ateş, Burak Elmas yönetiminin transferini yapmadığı 3 ismi duyurdu.

Necati Ateş: "Galatasaray'da kalsaydık eğer 3'ünü alıyorduk"

TRT Spor'da yorumculuk yapan ve Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcı antrenörlerinden Necati Ateş, dikkat çeken bir bilgiyi aktardı.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

-AVRUPA'DAN İZLEMEYE GELDİLER-

"Biz Taylan ve Berkan’ı alırken Cicaldau’yu da aldık. Biz bu orta sahayla Avrupa’da içeride dışarıda hiç yenilmedik. Her maçın ayrı bir stratejisi, ayrı bir taktiği ve ayrı bir konusu oluyor. Biz Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem’i milli takımlara gönderdik. Bu oyuncu grubunun hepsini Avrupa’dan birçok scout izlemeye geldi."

-YÖNETİM BU OYUNCULARI ALMADI-

"Bizim stratejimiz, genç oyuncu ve satılabilir oyuncu grubunu çoğaltıp transferin sonunda da bunları tecrübeli oyuncularla birleştirmekti ama biz transferde finali yapamadık. Maalesef yönetim bu oyuncuları almadı. Elneny’yi oraya koyacaktık, alamadık."

-KALSAYDI 3'Ü GALATASRAY'A GELİYORDU-

"Devre arası eğer takımda kalmış olsaydık Gedson'u, Elneny'yi ve Danimarka Milli Takımı'ndan Skov Olsen'i alıyorduk. Ghezzal’dan daha farklı bir oyuncu ve benim uzun yıllardır takip ettiğim oyuncu. Bambaşka bir kadro yapılanması olacaktı."

-GHEZZAL VE ROSIER DE VARDI-

"Gedson dışında Ghezzal ve Rosier de vardı geçen sene listemizde. Biz aradaki kulüpler olarak sıkıntıları daha yukarı çekmemek adına, centilmenlik adına çoğu şeye girmedik. Orada çok ciddi Galatasaray'ın centilmenliğini gösterdik."  ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2022, 00:18
YORUM EKLE