Dursun Özbek: "Önümüzdeki haftadan itibaren onların transferine çalışmaya başlayacağız"

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da başkan Dursun Özbek maç sonu transfer açıklamasında bulundu.

Dursun Özbek: "Önümüzdeki haftadan itibaren onların transferine çalışmaya başlayacağız"

Süper Lig 'in ilk haftasında, Okan Buruk ile ilk maçına Antalyaspor deplasmanında çıkan Galatasaray, Gomis'in attığı golle 1-0'lık skorla kazandı.

Maç sonu Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

-Galatasaray'ı güzel günler bekliyor-

"Bütün takımların yeni sezonu hayırlı olsun. Sakatlık yaşamadan ligi tamamlarız umarım. Tam istediğimiz oyunu oynayamadık. Hazırlıklarımız devam edecek, takımımızın güçlenmesi için yeni oyuncularımız var. Onların da dahil olmasıyla beraber, taraftarlarımıza güzel günler yaşatmak istiyoruz. Galatasaray'ı güzel günler bekliyor."

-Galatasaray'a hizmet etmek en büyük şeref-

"Ben hayatımda hiçbir zaman hizmetten yorulmadım. Galatasaray'a hizmet etmek en büyük şeref. Elimizden gelenin en iyisini Galatasaray'ı güzel günlere taşımak için yapacağız. Bu sezon çok önemli, Cumhuriyetin 100. yılı. Galatasaray, Cumhuriyetin yüzüdür."

-Bu teknik kadronun vereceği karar-

"Takviye yapmamız gereken bazı bölgeler var. Bu teknik kadronun vereceği karar. Önümüzdeki haftadan itibaren onlara çalışmaya başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2022, 12:23
YORUM EKLE