Necati Ateş: "Galatasaray'ı sadece bir kez eleştirdim, artık çok üzülecek duruma geldi"

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Necati Ateş: "Galatasaray'ı sadece bir kez eleştirdim, artık çok üzülecek duruma geldi"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Alanyaspor - Galatasaray maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"HERKES İŞİNİ YAPIYOR"

"Galatasaray 3 maç 12 gol atıp 1 gol yedi. 18 maçta 17 galibiyet aldı. Ne zaman sıkışsalar vitesi yükseltip golünü atıyor. Oynayan oynamayanlar inanılmaz. Icardi çıkıp Barış giriyor, Rashica, Gomis, Midtsjö giriyor. Bunların hepsi takıma katkı sağlayan adamlar, maç kazandıran isimler. Herkes işini yapıyor."

"GALATASARAY PUAN KAYBETMEYE ALIŞIK DEĞİL"

"Ben bir tek Konya maçında eleştirdim. 15'te 15 yapmanın bir anlamı yoktu. Her maçı kazanmak zorunda değilsin. Galatasaray, kötü oynadığı günündeydi ve 1 puanı alıp devam edebilirdi. Galatasaray öyle bir kazanma alışkanlığı elde etti ki kaybedince çok üzülecek duruma geldi. Başkanı, taraftarı puan kaybetmeye alışık değil."

"GALATASARAY BAŞKA BİR OYUN OYNUYOR"

"Galatasaray kazandığı maçların yüzde 90'ında iyi oynayarak kazandı. Ayrıca çok da gol attılar, ligde toplam 20. gollerini yediler. Atanın tutanın iyi. Galatasaray, başka bir oyun oynuyor. Ben bir teknik adam olarak ilk yarıda Galatasaray'ı beğenmedim. İhtiyacın olduğunda Icardi sahneye çıkıyor ve harika bir gol atıyor."

"YILDIZLARIYLA ÇIKIP BÖYLE İŞİ BİTİRİR"

"Özellikle sol kanattan Alanyaspor ciddi ataklar geliştirdi ama bitiremediler. Penaltıyla gol bulabildiler. Alanyaspor ikinci yarıda sahada yoktu. Galatasaray'a karşı kazanma arzusuyla sahaya çıkarsan karşındaki de Galatasaray, cezayı keser. Yıldızlarıyla çıkıp böyle işi bitirir."

"HERKES GÖREVİNİ ÇOK İYİ YERİNE GETİRİYOR"

"Rashica, Zaniolo, Mertens, Icardi, pozisyona girmeyen kimse kalmadı. Adekugbe çok iyi oynadı, iyi de bir asist yaptı. Galatasaray iyi ve güçlü bir oyun oynadı. Hocanın verdiği görevi herkes çok iyi yerine getiriyor."

"UÇAKLA GİDECEK TEK DEPLASMAN KALDI"

"Galatasaray'ın uçakla gideceği tek bir deplasman kaldı, Ankaragücü... Diğer deplasmanları hep İstanbul'da. Beşiktaş derbisi çok iyi maç olacak diye düşünüyorum. Şimdi keyifle diğer maçları izleyecekler." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 16:56
YORUM EKLE