Necati Ateş: "Galatasaray taraftarı nefret ediyordur ama çok önemli iki kulüp geliyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Başakşehir'i 7-0 mağlup etti.

Necati Ateş: "Galatasaray taraftarı nefret ediyordur ama çok önemli iki kulüp geliyor"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Başakşehir - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"PATLAMAYI HEP ERTELEDİLER"

"Galatasaray patlamayı hep erteledi, Alanya maçında 10 kişi kalınca, Karagümrük maçında müthiş bir oyun vardı böyle skor gelmedi. Hepimiz bekliyorduk ama Başakşehir'e karşı maçtan önce herhangi biri çıkıp da böyle olacak diyemezdi diye düşünüyorum"

-KAZANMAYA GELDİKLERİNİ GÖSTERDİLER-

"Galatasaray'ın bu maçı kazanacağını bekliyordum, ben onu söyleyeyim. Oliveira'nın şutuyla zaten 15. saniyede oraya oyunu yığarak başladılar zaten. Maçı kazanmaya geldiklerini gösterdiler. Başakşehir'in ilk yarıda topla oynaması Galatasaray'a karşı iyi olabilir ama Galatasaray sürekli pozisyona girmesini bildi"

"KEREM TÜM POZİSYONLARI KENDİ YAPTI"

"3-0'la ilk yarı bitti zaten. İkinci yarıya çok rahat çıktılar. Galatasaray bugün neleri kazandı? Kerem'in bu performansını beklediler. Kerem sadece 3 golde yoktu, onun dışında yakaladığı tüm pozisyonları kendi aldı verdi ve bitirdi"

"DÜNYA KUPASI BAŞLADIĞI İÇİN NEFRET EDİYORLARDIR"

"Galatasaray taraftarı nefret ediyordur Dünya Kupası başladığı için, tam forma giriyoruz derken. Çok önemli La Liga takımlarıyla hazırlık maçı yapacaklar. Espanyol ve Villarreal'le"

"BU LİGDE DAHA NELER OLACAK!"

"Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir maçları, olur-olmaz, puanlar nasıl olur derken bu hafta her şey bambaşka oldu. Kimse böyle skorlar beklemiyordu, bu gibi skorlardan daha çok olacak. Önümüzde uzun bir süre var, daha neler göreceğiz bu ligde"

"HERKES DOĞRU OYNADI"

"Galatasaray bol pozisyonla galip geldi bu sefer. Herkes doğru oyun oynadı, mesafeleri kapattı. Başakşehir'in ilk dakikalarda çok kolay içeri girmesi vardı. Sonra sonra herşey değişti. En çok ikili mücadele kazanan, en çok isabetli pas yapan, pozisyon bulan Galatasaray'ı izledik sonrasında. Neden bu skorun ortaya çıktığını da böyle anlatabiliriz."

"EMRE HOCAYI ARKADAŞLARI SEVMİYOR"

"Emre hocayı kendi arkadaşları sevmiyor, Okan hoca şimdi, geçen hafta Volkan hoca'ya karşı istedikleri skoru alamadılar. Ligde de Avrupa'da da çok iyi gidiyorlardı. Üst üste 2 maç kazanırlar yine her şey değişir. Emre hoca Türkiye için bir değerdir. Böyle bir oyuncu grubuyla sahaya çıkması, Galatasaray'ın altında kalabilir demiştim maçtan önce nitekim de öyle oldu"

"OKAN HOCA ÇOK RAHATTI"

"Icardi muhteşem oynadı, muhteşem bir asist yaptı. Guti'nin Benzema'ya asistini hatırlattı bize. Çok haklı bir galibiyet aldı Galatasaray, takım performansı çok iyiydi. Okan hoca çok rahat bir maç yönetti kenarda"

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2022, 03:14
YORUM EKLE