Necati Ateş: "iyi ki Galatasaray'da var, o olmasaydı belki de bu sonuç çıkmazdı"

Galatasaray, Süper Lig’in 7. Haftasında sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Necati Ateş: "iyi ki Galatasaray'da var, o olmasaydı belki de bu sonuç çıkmazdı"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Galatasaray – Konyaspor maçının ardından yorumlarda bulundu.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"NEDEN ÜÇ BÜYÜKLER ALMAZ ANLAMAM"

"Tüm aksiyon ilk yarıdaydı. Çok fazla şut atıldı, çok iyi bir oyun oynandı. Direkt kaleye gidilen bir oyun oynandı. İkinci yarıda bu sürdürülemedi. Endri Çekici oyundan çıktıktan sonra Konyaspor sanki el frenini çekti. Çok orta sahada oynayan bir düzene girdi. Hadziahmetovic'in sadece yönlendirdiği bir takım haline geldiler. Çok da beğenirim onu, üç büyükler neden almaz onu da anlamam."

"ŞANS GOLÜNE KADAR ZORLADILAR"

"İkinci yarıda daha çok arzulayan taraftı Galatasaray. İkinci kez iç sahada şans golüyle kazandılar. Bu şans golüne kadar da zorlayan bir görüntü çizdiler. Dubois'i oyuna alip Yusuf'un muhteşem ara pasında orta geldi, Icardi'nin oraya gelmesiyle stoper ayağını koydu ve gol geldi."

"BÖYLE GALİBİYET ÖZGÜVEN VERİR"

"Oynadığı oyun bugün çok ileriye dönük bir şey vaad etti mi soru işareti ama büyük takım reaksiyonu budur. Kötü günlerinde kazanmak önemlidir. Haftaya da bunu düzeltecek zamanı olacaktır. Üst üste 3. maçta da kazanıp lider oluyorsun. Özgüven kazandırıyor bu gibi durumlar"

"MAÇ OYNAMAK TRANSFERLERİ HAZIRLAR"

"Ne kadar maç yaparsan yeni transferler de o kadar uyum sağlayacak. Genç takımla da maçlar alınacaktır Milli maç arasında yeni transferler için takım hazır tutulmaya çalışılacak. Giren oyunculara da baktığınız zaman Dubois'in Icardi'ye doğru atmasıyla geldi."

"TOREIRA VE OLIVEIRA'YLA BU OYUN OLMAZ"

"Yunus ve Kerem bugün yine istedikleri oyunu oynamayadılar. Orta sahaların çok çabul geçildiği oyunlar oynandı. Bunu yapmak isterse hep Galatasaray kalesinde çok pozisyon verir. Toreira, Oliveira ve Mertens'le bu oyunu oynayamazsınız."

"MERTENS'İ BÖYLE KULLANAMAZSINIZ"

"Mertens bir kere rakibin peşinde çok koşuyor. Özel oyuncular bunlar. Sete yerleştirirsin, yeteneklerini gösterir. Bu oyun çok pozisyon verdirir ki çok pozisyon verdiler. İlk yarıda çok şut attırdı Galatasaray rakibine."

"YİNE MUSLERA İYİ Kİ VAR DEDİK"

"Sacha Boey yine maçın en iyilerindendi. Geride orayı kapatıyor. Ofansif olarak ileriye gidiyor. Van Aanholt çok fazla çıkmadı, Dubois oradan bir kere çıktı gol oldu. Muslera'nın iyi ki var dediğimiz maçlardan birini gördük. O olmasaydı belki de bu sonuç çıkmazdı. İlk golde hatası var mıydı diyeceğim ama vuran adam çok iyi vuruyor toplara." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2022, 15:42
YORUM EKLE