Nevzat Dindar: "10 milyon Euro'ya gidecekti, Galatasaray için önemli bir isim haline geldi"

Galatarasay'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson adeta küllerinden doğdu. Sezon başındaki formsuzluğu çabuk atlatan ve yakaladığı fırsatı iyi kullanan Nelsson, tekrar eski günlerine kavuştu. 

Nevzat Dindar: "10 milyon Euro'ya gidecekti, Galatasaray için önemli bir isim haline geldi"

Galatasaray’da Victor Nelsson tam bir profesyonellik dersi verdi.

Sarı kırmızılıların Danimarkalı stoperi deyim yerindeyse önce dibe vurdu ve sonra ayağa kalktı. 

DEVRE ARASINDA GİTMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYORDU

Sezona formsuz başlayan ve formasını Davinson Sanchez’a kaptıran Nelsson’un devre arasında satılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. 

25 yaşındaki futbolcu da yaşadığı huzursuzluğu milli takım kampında iken ülke basınına verdiği röportajla açık bir şekilde dile getirmişti.

"10 MİLYON EURO'YA GİDECEKTİ"

Yaz döneminde bonservisi için 20-25 milyon Euro konuşulan Nelsson’un yaşanan olumsuzluklar nedeniyle değeri hızla düşmüş ve sarı kırmızılı yönetim, devre arasında 10 milyon Euro'ya satışına bile “tamam” diyecek noktaya gelmişti.

SAKATLIKLAR SONRASI FORMU YÜKSELDİ

Daha sonra Nelsson, Galatasaray için önemli bir isim haline geldi. Sanchez ile Abdülkerim’in sakatlıklarında Nelsson formu ile savunmanın en önemli ismi haline geldi ve Teknik Direktör Okan Buruk’un eli rahatladı.

OKAN BURUK ELEŞTİRMİŞTİ

Okan Buruk'un kendisini eleştirmesine rağmen futbolcusuna önyargılı yaklaşmaması ve hiç çekinmeden forma vermesi ile Nelsson tekrar form tuttu ve değer kazandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, 18:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Akgul
Galip Akgul - 2 ay Önce

Galatasaray kasimpasayi yener fenere gelince en iyi sonuç berabere biter kimse fener yenilir veya berabere kalir diyemiyor AlKocs yaranmay calisiyorlar