Nevzat Dindar: "1,5 milyon Dolar kaybetti, Galatasaray onu Trabzonspor'dan transfer etsin"

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu.

Nevzat Dindar: "1,5 milyon Dolar kaybetti, Galatasaray onu Trabzonspor'dan transfer etsin"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Şenol Güneş takımını çok iyi hazırlamış"

"Beşiktaş galibiyeti hak etti. Şenol Güneş takımını çok iyi hazırlamış. Çok istekli, iştahlı oynadılar. Daha çok isteyen taraf Beşiktaş'tı. Galatasaray'da aynı arzuyu görmedik."

"Gomis süreci zarar verdi"

"Gomis sürecinin takıma zarar verdiğini düşünüyorum. Çünkü konsantrasyon düşük göründü. Derbi kazanmak sadece kaliteyle olmuyor. Odaklanma ve mücadele de gerekir. Bu açıdan hasar vermiş gibiydi."

"Gomis'i hiç düşünmedi"

"Ben Gomis olayının tam çözülmediğini düşünüyorum. Dünkü maçta belki Icardi golünü attı ama maçın devamında Okan Buruk onun yerine ya da Icardi'nin yanına Gomis'i alabilirdi. Hiç düşünmedi mesela. Onun gibi tecrübeli bir oyuncu bir golle maçı çözebilirdi."

"Mulsera 1,5 milyon Dolar kaybetti"

"Muslera'nın bütün mal varlığını kaybettiğine dair iddialar doğru değil. 1,5 milyon Dolar gibi bir kayıp söz konusu. Bundan dolayı da psikolojik açıdan etkilendiği kesin."

"Kafasına takmaması lazım"

"Performans düşüşünde o sorun elbette bir etkendir ancak tek etken de değil. Sakatlıktan çok iyi de dönemedi. Geleceğini garanti altına almış bir oyuncusun, çok takma kafana bunları. Para kazandın, yine kazanırsın."

"Galatasaray, Uğurcan Çakır'ı 5-7 milyon Euro arası bir bedele transfer etsin"

"Uğurcan Çakır da isterse, bu sezonki düşük performansına rağmen, Galatasaray'ın Uğurcan'ı 5-7 milyon Euro arası bir bedele transfer etmesi gerektiğine inanıyorum. Ancak sıcak bir temas yok şu an."

"En avantajlı takım Galatasaray"

"Galatasaray hala şampiyonluk konusunda en avantajlı takım. Muslera da yıllarca bu takıma çok büyük katkılar sağlamıştır. Birkaç maç kötü oynadı diye yerden yere vurulmasını da doğru bulmuyorum."

"Adekugbe'nin satın alma opsiyonunu kullanılmaz"

"Galatasaray, Adekugbe'nin satın alma opsiyonunu kullanmaz. Galatasaray'ın oyuncusu değil Adekugbe. Yerli sayısı sebebiyle tercih ediliyor ama uzun vade planlarda yeri olmaz."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 17:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 12 ay Önce

750 000 doları battı diye takımı batırdı. Kovun gitsin.