Nevzat Dindar: "Galatasaray 2,5 milyon Euro maaş ve 4 yılık sözleşme için anlaşma sağladı"

Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray, orta saha kurgusuna dikkat çeken bir hamle yapmak için geri sayıma geçti.

Nevzat Dindar: "Galatasaray 2,5 milyon Euro maaş ve 4 yılık sözleşme için anlaşma sağladı"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gelecek sezon adına ilk transfer gerçekleşmek üzere. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'in yıldızı Leandro Paredes'i kadrosuna katmak için büyük bir aşama kaydetti.

Galatasaray ile Arjantinli futbolcu arasındaki anlaşmanın detayları ortaya çıkmaya başladı. Öte yandan sarı-kırmızılıların, Paris Saint Germain'e yaptığı bonservis bedeli teklifi de belli oldu.

PAREDES'LE ANLAŞMA TAMAM

Orta saha kurgusuna takviye yapmak isteyen Galatasaray, Paris Saint Germain'den Leandro Paredes konusunda önemli bir mesafe kat etti. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki orta saha ile anlaşma sağladı.

2,5 MİLYON EURO MAAŞ, 4 YILLIK SÖZLEŞME

Galatasaray'ın yıldız futbolcuyla yıllık 2 milyon 500 bin euro garanti ücret ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan sarı-kırmızılılar, Leandro Paredes ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı.

BONSERVİSİ İÇİN 5 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılıların yıldız futbolcuyu ikna etmesinde vatandaşı Mauro Icardi'nin büyük rol oynadığı vurgulandı. Paris Saint Germain'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Arjantinli futbolcunun bonservis pazarlığının devam ettiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların başarılı orta saha için 5 milyon euroluk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi.

2 GOLE KATKI SAĞLADI

Galatasaray'ın transfer için anlaşma sağladığı Leandro Paredes, geride kalan sezonda Juventus formasını 35 maçta giydi. Başarılı futbolcu bu müsabakalarda 1 gol ve 1 asist üretti. Yıldız futbolcu kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Bugün Boca'ya dönmek kafamda değil. 28 yaşındayım, gencim ve Avrupa'da oynamaya devam etmek istiyorum. Ailem, arkadaşlarım ve Roman Riquelme ile bunun hakkında konuştum. Bana eğlenmeye devam etmemi söyledi" ifadelerini kullandı.

Boca Juniors'ta futbola başlayan Leandro Paredes daha sonra Chievo Verona, Roma, Empoli, Zenit ve Paris Saint Germain formaları giydi. Başarılı orta saha için toplam 69 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi. Arjantin Milli Takımı'nda 54 maça çıkan Leandro Paredes, Dünya Kupası'nda kazanılan şampiyonlukta etkin rol oynadı.

Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Leandro Paredes'in Paris Saint Germain'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2023, 22:42
YORUM EKLE