Nevzat Dindar: "Galatasaray'da Mauro Icardi için uyarı yapıldı, herkes bunun farkında"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Sparta Prag'ı konuk edecek.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da Mauro Icardi için uyarı yapıldı, herkes bunun farkında"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer Instagram yayınında sarı kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON VE SANCHEZ İKİLİSİ BOZULMAYACAK"

"Galatasaray, üç kulvarda da yarışına ve iddiasına devam ediyor. Ligde amansız bir şampiyonluk mücadelesi varken zorlu Sparta Prag maçları oynanacak. Galatasaray, bu yoğun tempoyu kaldırır mı emin değilim. Hoca belli ki rotasyon yapacaktır ama yarın ideal kadroyu bekliyorum. Nelsson, Başakşehir maçında sakatlanarak çıktı. Oyuncunun durumunun ciddi olmadığını dile getirdik. Nelsson ve Sanchez ikilisi bozulmayacak. Abdülkerim Bardakcı iyileşti ama bu maçta oynatacağını düşünmüyorum. Ankaragücü maçı için de risk alacağını düşünmüyorum. Kaan Ayhan, Berkan Kutlu gibi isimler tercih edilen oyuncular. Sarı kırmızılı takımda savunma hattı Kaan Ayhan, Sanchez, Nelsson ve Berkan şeklinde olacak."

"ICARDI İÇİN UYARI YAPILDI"

"Mauro Icardi'nin moral motivasyonu çok iyi. Zaten Torreira'nın doğum gününde de anlaşılıyor. Başarılı olmak istemesi Galatasaray için önemli. Kritik bir sürece girildi. Galatasaray'ın Icardi'ye ihtiyacı var. Icardi'nin ceza sahası içinde topla buluşturulabilmesi adına teknik heyetin çalışması var. Kanat oyuncularına teknik heyetin bazı uyarıları oldu. Geçen sezon Kerem Aktürkoğlu - Icardi işbirliğinden Galatasaray çok gol bulmuştu. Icardi'nin yeniden havaya gireceğini düşünüyorum. Galatasaray şampiyon olacaksa Icardi yine başrolde olmak zorunda. Icardi imzasını koymak zorunda. Her hafta birisi sahneye çıkıyor ama Icardi tekrar sahneye çıkmak zorunda. Herkes bunun farkında. Sorduğumda Torreira'nın doğum gününden örnek verdiler. Icardi'nin morali iyi."

"PLANLAMADA HATA YAPILMADI"

"Derrick Köhn, Avrupa listesinde yok. Galatasaray planlamada hata yapmadı. Yetişmediği için Berkan Kutlu yazıldı. Berkan'la birlikte Vinicius ve Aurier isimleri listeye yazıldı. Berkan sol bekte fena oynamıyor. Abdülkerim oynamayacak. Barış Alper Yılmaz da formda ve muhtemelen ön hatta yer alacak. Hoca Kerem Aktürkoğlu ve Zaha arasında kararsız. Orada bir değişiklik olabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 23:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Gülenç
Mustafa Gülenç - 3 ay Önce

Merhaba şu anda herkes iyi lakiiin hakim in sakatlık durumu icardi neden se eski icardi değil kendi ni toparla ması gerek diğerleri iyi yeni gelenleri hiç izlemedim umarım fiyasko olmaz kerem demirbaş çok beğendim başarılar diliyorum