Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın 10 numara transferi için listesinde ilk sırada, ikna edilmeye çalışılıyor"

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi çalışmaları devam ederken sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın 10 numara transferi için listesinde ilk sırada, ikna edilmeye çalışılıyor"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ÖNCELİK SOL BEK 10 NUMARA"

"Transferde Galatasaray bir kere acil yapmak istediği transferler sol bek ve 10 numara. Sol bek konusunda Angelino'nun durumunun netleşmesi bekleniyor. Leipzig'le görüşmeler de devam ediyor, tabİi ki zorunlu satın alma opsiyonunun kaldırılmasını istemiyorlar. Bir maç daha oynarsa devreye girecek 6 milyon Euro. Galatasaray da bunu istemiyor. Oyuncu ortada kaldı şu anda. Leipzig bunu maddeyi kaldırmazsa 6 ay boyunca oynamayacak ve kulübüne geri dönecek. Ama bunu kaldırırsa Galatasaray'da oynamaya devam edecek."

"LEVENT MERCAN İSMİ ÖN PLANDA"

"Yerli oyunculardan Karagümrük'ten Levent Mercan'ın ismi ön plana çıkmış durumda. Gelişime açık bir oyuncu. Ama Karagümrük'ü ikna etmek gerekiyor."

"RIDVAN YILMAZ İÇİN YOĞUN PRES VAR"

"Galatasaray, Rıdvan Yılmaz için yoğun bir baskı ve pres uygulamıyor. Bana sorarsam Levent'i tercih ederim."

"10 NUMARA İÇİN KAMADA İLK SIRADA"

"10 numara için Kamada listenin ilk sırasında. Lazio ve oyuncu tarafı ikna edilmeye çalışılıyor. Oyuncu da Lazio'dan ayrılmak istiyor ama çıkışının bir bedeli olacak. Galatasaray kiralama ve satın alma opsiyonu üzerinden bir teklif hazırladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, 01:49
YORUM EKLE