Nevzat Dindar: "Özür dilemedi, affedilmedi, Galatasaray kadro dışı bırakamıyor, tüm parayı alabilir"

Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından antrenmanlara geri dönen ancak maç kadrolarına alınmayan Sergio Oliveira hakkında gerçekler ortaya çıktı. 

Nevzat Dindar: "Özür dilemedi, affedilmedi, Galatasaray kadro dışı bırakamıyor, tüm parayı alabilir"

Galatasaray’da Sergio Oliveira’nın takımla beraber antrenmanlarda yer almasının tamamen kontratıyla alakalı olduğu ortaya çıktı. 

KARAGÜMRÜK MAÇINDA OKAN BURUK'LA TARTIŞTI

29 Şubat’ta oynanan ve sarı kırmızılıların 2-0 kaybederek Türkiye Kupası'ndan elendiği Fatih Karagümrük maçının ardından Teknik Direktör Okan Buruk ile tartışan ve kadro dışı kalan Portekizli futbolcu, bir süre takımın idmanlarında yer alamamıştı. 31 yaşındaki oyuncu daha sonra ise 9 Mart’ta tekrar takımla beraber antrenmanlara çıkmaya başladı.

ÖZÜR DİLEMEDİ, SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDE ENGEL OLDU

Sergio Oliveira’nın Buruk’tan özür dilemediği ve kesinlikle affedilmediği, buna rağmen sözleşmesindeki maddeden dolayı kadro dışı bırakılamadığı belirlendi. 

AĞIR FATURA ÇIKABİLİR

Tecrübeli futbolcunun takımla birlikte antrenmana çıkamaması durumunda açacağı bir davada kulübe ağır bir fatura çıkarabileceği için zorunlu olarak çalışmalarda yer almasına izin verildiği öğrenildi.

TÜM PARAYI ALABİLİR

Galatasaray’dan senelik 2 milyon 750 bin Euro alan ve 2 yıl daha kontratı bulunan Sergio Oliveira’nın FIFA’da açacağı bir davada serbest kalabileceği ve üzerine sözleşmesinin sonuna kadar ödenecek parayı alabileceği belirtildi.

Sergio Oliveira yaşanan olaydan sonra bir daha forma giymedi. Ligde 6 maçın kadrosuna alınmayan Portekizli futbolcu, Süper Kupa için Şanlıurfa’ya götürüldü ama karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024, 00:43
YORUM EKLE