Nevzat Dindar: "Volkan Demirel'in menajeri, 'Galatasaray, en az 50 milyon Euro'ya satar' dedi"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Volkan Demirel'in menajeri, 'Galatasaray, en az 50 milyon Euro'ya satar' dedi"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, 343 Digital Youtube kanalında sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili yorumlarda bulunurken önemli bilgiler de aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye Arda Güler'i konuşuyor, çok yetenekli. Futbol bilgisine güvendiğim insanlar Efe Akman için de çok ayrı bir parantez açıyorlar. Volkan Demirel'in menajerliğini yapan Erdinç Şehit, yaptığımız bir sohbette Efe Akman için 'Galatasaray, Efe'yi en az 50 milyon Euro'ya satar' dedi."

"Galatasaray'ın kurtuluş projesi Kemerburgaz. Ben bu yıl sonuna kadar Galatasaray'ın Kemerburgaz'a taşınacağını düşünüyorum."

"Galatasaray, altyapıya yabancı hocalar getirmek için çalışmalara başladı. Biz hep üst yapıya transfer yapıyoruz, halbuki bizim ihtiyacımız olan şey altyapı. Oraya kaliteli hocalar getirmemiz lazım. Bu kritik ve hassas bir konu."

Fenerbahçe yöneticisi Burak Kızılhan'ın Galatasaray'ı hedef alan sözleri için ise Nevzat Dindar şunları söyledi:

"Burak Kızılhan, başarısızsınız ve bu başarısızlığı kabul etmeniz lazım. Galatasaray'da olsaydınız çok zorlanırdınız! Çünkü biz zorlarız. Fenerbahçe'de yıllardır sansasyonel haber hiç okumadım."

"Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır misali... Bugün kendi yaptıkları yöntemleri sanki karşı taraf yapıyormuş gibi göstermek... Bütün bir sezonu, bir pozisyon üzerinden göstermek. Algılar ve gerçekler var."

"Kardeşim sen 10 kişilik rakibinden 4 gol nasıl yersin ya da şampiyonluk yarışındaki rakibinden nasıl 3 yersin? Önce bunların cevabını verin Burak Bey... Kazandığınızda problem yok, diğer taraf kazanınca hakemler kötü, sistem kötü, şudur, budur."

"Kadıköy'deki Fenerbahçe-Galatasaray maçı çok iyi izledik. Halil Umut Meler'in belli bir dakikaya kadar bir yönetimi var... O dakikadan sonra çok objektif. Galatasaraylılar çok rahatsızdı o maçta Halil Umut Meler'den."

"Fenerbahçe'nin aleyhine diyebileceğimiz bir şekilde işlemiyor durum. Buna rağmen Fenerbahçe nasıl 6 puan geride? Bu bir başarısızlıktır. Bunun başka bir izahı yok."

"İki tane kelime öğrenmişler. Algıydı, operasyondu. İşiniz gücünüz bu. Başarısızsınız, başarısız."

"Fenerbahçe tribünleri sağlıklılar. Tepki göstermeye başladılar. Başarısızlığının sebebinin farkındalar. Fenerbahçe yanlışlar yapmasaydı 9 sene 3-4 şampiyonluk alabilirdi. Fenerbahçe saha dışına çıkarak başarısızlığını kamufle ediyor."

"Burak Kızılhan, troller, şunlar bunlar... O trollerin nerede olduklarını çok iyi biliyoruz Burak Bey... Sezon başından beri de gayet iyi çalışıyorlar!"

"Kronik bir vaka ile karşı karşıyayız. Şimdi de kendilerini avutacaklar. Karagümrük ve Sivasspor maçlarını buldular, ellerine koz geçti."

"Ben Lale Orta'nın istifa etmesini istemem. Çünkü mağduriyet yaratılır!"

OKAN BURUK'UN SÖZLEŞMESİ

"Okan Buruk'a kontrat durumunu ben sordum. 'Ben Galatasaray yönetimiyle kontratı hiç konuşmadım' dedi. Takdir ettiğim nokta, hoca bu kadar başarılıysa sözleşme, aldığı ücret gündeme gelir. Okan Hoca'da tek bir haber okumadık."

MAURO ICARDI'NİN BONSERVİSİ

"Okan Buruk, 'Icardi burada mutlu' dedi. Erden Timur, 'kiralık zaten olmaz artık' dedi. Benim çıkardığım sonuç; Galatasaray, Icardi'nin bonservisini alacak! Mauro Icardi - Galatasaray birlikteliği sona ermeyecek. Bu müjdeyi verelim!"

Kaynak: 343 Digital

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2023, 02:32
YORUM EKLE