Nihat Kahveci: "Ben bir Xabi Alonso'yu ararım, Galatasaray'a bilgi veririm"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkma adına Manchester United'ı mağlup ederek önemli bir adıma ttı.

Nihat Kahveci: "Ben bir Xabi Alonso'yu ararım, Galatasaray'a bilgi veririm"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"BU KADRO, BURALAR İÇİNDİ"

"Galatasaray tüzüğünde yazan maddeyi uyguladı. Tebrik ediyorum. Bu kadro, isim olarak yapılan kaliteli transferler buralar içindi. Öncelikle bir Türk insanı olarak çok gurur duydum. Biz buralarda gidebildiğimiz kadar gidelim ki bizim ligimize bakış açısı da değişsin."

"ICARDI'NİN YAPTIKLARI ENTERESAN"

"Icardi'nin yaşattıkları enteresan. Bu galibiyet Türk futbolu adına 3 puandan fazlası. Tüzüğünde yazan kural ne? 'Türk olmayan takımları yenmek'. Tek kelimeyle mükemmel."

"BOEY KALSIN DİYE BASKI YAPIYORLARDIR"

"Şu an seyirci baskı kuruyordur, Sacha Boey İngiltere sınırları içinde kalsın, gitme diye." 

"OKAN HOCA MAÇI YAŞADI"

"Okan Hoca, bugün kendine ayrılan alanda 11 km koşmuş olabilir. Dakika 1-95 işin içindeydi. Yaşadı yani. Okan Hoca'ya helal olsun, çok özgüvenli. Böyle devam hocam."

"KEREM BİRAZ DAHA SEVİN"

"Kerem Aktürkoğlu da meşhur sevinci olan Harry Potter'ı tüm dünyaya gösterdi. Kerem'i de biraz daha sevin hele bugünkü attığı golden sonra.",

"GALATASARAYLI OYUNCULAR YORGUNLUĞU HİSSSETMEZ"

"Şu an Galatasaraylı oyunculara sor, 2 gün sonra maça çıkarlar bu moralle. Yorgunluğunu hissetmez oyuncular."

"BAYERN'İ YENMEYİ DÜŞÜNÜRLER"

"Bu takım Bayern Münih'i yenmeyi düşünür. Oyuncular da düşünür, Okan Hoca da düşünür. Neden olmasın? Büyük takımları yenmedik mi? Bayern Münih, bu Manchster'dan 3 yedi. Kopenhag deplasmanında da gol yedi. Galatasaray, bu kadroyla Bayern'e neden gol ve goller atamasın?"

"XABİ ALONSO'YU ARARIM"

"Ben bir Xabi Alonso'yu ararım, 'Bayern Münih'i nasıl durdurdun, ne yaptın?' diye Galatasaray bilgi veriririm ama Okan hoca da bir taktik dehası."

"OLIVEIRA HARİÇ GİRENLER GÖREVİNİ YAPTI"

"Oliveira hariç giren herkes görevini yaptı. Oliveira'yı da es geçelim eleştirmek istemiyorum böyle bir günde ama Oliveira'nın da toparlanması lazım, bak Kaan da artık orta saha oynuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 09:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz
Cengiz - 8 ay Önce

Ben Galatasaray'in Manchester United'i 3-1 veya 3-2 yenecegini dusunuyordum simdi sirada Bayern Munich var bu Cim Bom Bayern Munich'i de farkli bir sonucla yenecek bu 3-2 4-2 biter Demem oki bu saatten sonra Galatsaray bu maci oyle veya boyle alir.