Nihat Kahveci: "Ben izledim ve gördüm, stat sahaya inerdi, adına ne dersen de"

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine damga vuran penaltı pozisyonu maçın önüne geçti.

Nihat Kahveci: "Ben izledim ve gördüm, stat sahaya inerdi, adına ne dersen de"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"FUTBOL ANLAMINDA 0"

"İki takımın oyuncularına baktığımız zaman 'Yüzde 1 ihtimal gol olmaz' derdik, o ihtimal gerçekleşti. Fikstür açıklandığından beri bu maç bekleniyor. Fenerbahçe en çok gol atan takım, Galatasaray en az gol yiyen takım. İki takım da Avrupa'da iyi bir süre geçirdi. Yıldızlar transfer edildi. Ama futbol anlamında 0 olan 0-0'lık bir maç izledik."

"HERKESE PARASINI GERİ VERİN"

"Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimleri, tüm futbolcular; ekran başında maçı izleyenlere, stada gidip maçı izleyenlere herkese parasını geri verin. 21. yüzyılın en kötü derbisini izledik. Skor bu da olsa oyun bu olmamalı."

"BU KADARINI BEKLEMİYORDUM"

"İki pas faul, elli tane faul oldu. Böyle futbol mu olur? Bu kötü futbolun kazananı Galatasaray. Deplasmanda yenilmedi. Uçan kaçan Fenerbahçe'den gol yemedi. Ama böyle bir maç olur mu? Bize futbolun f'sini bile izletmediler. Bu kadarını beklemiyordum."

"NEDEN MİLYONLAR HARCIYORSUNUZ?"

"Derbide bize bu futbolu izlettirmek için neden milyonlar harcıyorsunuz? Bize hayal kurdurun, beklentiyi yükseltin, sahada her şey sıfır. Lider Fenerbahçe tebrik ediyoruz ama bu oyun sıfır. Herkes ofansif oyuncularla çıktı sahaya ama hiçbir şey yok."

"BENCE PENALTI, NELSSON YAPSAYDI STAT SAHAYA İNERDİ"

"Djiku'nun topsuz alanda ceza sahası içinde salladığı tokat mı dersin, yumruk mu dersin, ben izledim, VAR neden çağırmaz? Enteresan bir pozisyon. Ben vurduğunu gördüm. Tokat, yumruk, adına ne dersen de. O hareketi Nelsson, Dzeko'ya yapsa stat sahaya iner. Bence penaltı. Ama pozisyon tekrarını da göremedik. Allah'tan sosyal medya var." 

"KEŞKE İZLEMEZ OLAYDIM"

"Ben yine bir yanlışlık yaptım. Liverpool - Arsenak maçı izledim. Keşke izlemez olaydım. Çok pozisyon yoktu ama ben hayatımda böyle bir tempo görmedim. Onlar futbol oynuyor, biz "f" oynuyoruz. Bu derbiye, bu futbola kim para verip izler?"

"TELAFİ BEKLİYORUZ"

"Süper Kupa Finali'nde telafi bekliyoruz, seyir zevki yüksek bir futbol bekliyoruz. Çok bir şey değil, şu kaos ortamında bari güzel futbol izlettirin sevgili futbolcular. Sizde o kalite var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, 13:17
YORUM EKLE