Nihat Kahveci: "Dönerse şaşırmam, Galatasaray çağırıyor"

Galatasaray, sezonun ilk 7 haftasında 16 puan toplayarak zirvenin ortağı oldu.

Nihat Kahveci: "Dönerse şaşırmam, Galatasaray çağırıyor"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci’nin açıklamaları şu şekilde:

-GOMIS, OYNAYACAK GİBİ GELİYOR-

Gomis, formayı aslanın tırnaklarından aldı. 4 gol attı ve 12 puan katkı sağladı. Adana Demirspor maçında da Gomis oynayacak gibi geliyor ama Icardi hazır olduğunda Icardi’yi izleyeceğiz. Belki yerine göre iki forvet oynayacakları maçları da izleyeceğiz.”

-TATLI BİR SIKINTISI VAR-

“Okan hoca, şunu farkında; ‘Bizim öyle bir kadromuz var ki herkese gol atarız ama Muslera iyi oynamadığında da her türlü gol yeriz.’ Neden? Orta saha Galatasaray’da çok çabuk geçiliyor. Oliveira ve Mertens, çok öne gidiyor, Torreira tek kalıyor. Topu kaptırdıklarında ön taraf hemen reaksiyon göstermediğinde Galatasaray’ın kalesine kadar rahat şekilde geliyor. Takım, Midtsjö’yü çağırıyor. Oliveira da ileride o kadar katkı yapıyor ki ona da kıyamıyor, Mertens’e de kıyamıyor. Tatlı bir sıkıntısı var.”

-DEFANSİF OYUNCULAR DÖNERSE ŞAŞIRMAM-

“Beyninde ‘Midtsjö-Torreira ikilisi olursa çözüm olacak diyor’ ama şu an yapamadı, yapabilir de. Adana Demirspor maçında belki daha defansif oyunculara dönerse şaşırmam. İleride sıkıntı yok. Kulübeden gelen atar, evden gelen atar.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2022, 13:38
YORUM EKLE