Nihat Kahveci: "Florya'da mangal yapıyordu, Galatasaray'a maçı aldı"

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin golleriyle Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Florya'da mangal yapıyordu, Galatasaray'a maçı aldı"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, HAKA BEKLENİLEN SEVİYEDE DEĞİL"

"Galatasaray kötü oynasa da maçı kazanmayı biliyor. Geçen sene Gomis, bu sene her maç Icardi. Tete daha adapte olacak, fizik olarak kendini toparlayacak. Galatasaray'ın oyun gücü hala beklenilen seviyede değil."

"ICARDI İLK YARI MANGAL YAPTI, İKİMNCİ YARI MAÇI ALDI"

"Bir ara 'Icardi oynuyor mu?' dedim ama Icardi'nin suçu değil. Icardi'ye top getireceksin. Herhalde Florya'da mangal yapıyordu. Icardi gibi bir oyuncun var ve ilk yarıda sahada yok. İlk yarı Florya'da mangal yapan Icardi, ikinci yarı maçı aldı."

"GALATASARAY TARAFTARI, BU KEREM'İ SEVİYOR"

"Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da ortası olmayan bir oyuncu. Ya çok öveceğiz ya çok eleştireceğiz. Kerem, biraz daha istikrarlı ol be kardeşim. Galatasaray taraftarı, bu Kerem'i seviyor. Sen iyi futbolcusun, Avrupa'ya gideceksin, şu anda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın. Bu maçlarda oynayacağın performansla bonservisin 10 milyon Euro ise 20 milyon Euro olacak. Yapacakların iki kat daha değerli olacak. Her pasını final pası olarak düşünme. Bir istikrar sağlarsa çok büyük bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2023, 00:18
YORUM EKLE