Rıdvan Dilmen: "Galatasaray aldı ama öyle onlarca oyuncu var"

Galatasaray, deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup ederek milli araya kayıpsız girdi.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray aldı ama öyle onlarca oyuncu var"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN BÖYLE OLMASINI BEKLEMİYORDUM"

"Ben Galatasaray'ı beğendim. Bu skor, bu oyuna az. Galatasaray, Molde maçlarında iyi değildi. Galatasaray'ın bu maçta böyle performans göstereceğini kendi adıma beklemiyordum."

"MECBURİYETTEN AYNI 11'LE ÇIKILDI"

"Molde yorucu bir takımdı, bazı maçlardan sonra yorgunluktan uyuyamazsınız. İki Molde maçı da öyle oldu. Galatasaray'ın yeni gelecek oyuncuları var ama Okan hoca mecburiyetten aynı 11'le çıktı."

"KEREM, TARIŞMASIZ MAÇIN ADAMI"

"Kerem Aktürkoğlu müthiş top oynadı. Asisti, golü... Tartışmasız maçın adamıydı. Kerem Demirbay'ı da bugün daha iyi gördüm."

"TETE'NİN YUNUS AKGÜN'DEN NE FARKI VAR?"

"Tete gibi sol ayaklı sağ kanatlar günümüzde çok popüler. Bu oyuncular içeri çekip orta keser, şut çeker. Böyle oyuncuların 20 milyon Euro'ları bulan maliyetleri var. Tete gibi onlarca oyuncu var. Tete'nin Yunus Akgün'den ne farkı var?"

"PLANLAMA ÇOK DOĞRU DEĞİL"

"Okan hoca skoru alınca belli değişiklikler yaptı. Barış Alper Yılmaz'a çok az şans verildiğini düşünüyorum ve Galatasaray'ın planlamasını çok da doğru bulmuyorum. Bence Galatasaray'ın 2 tane Avrupa standartlarında orta saha ve stoper alması lazımdı. Tete'den Bakambu'dan Zaha'dan, Ziyech'ten önce bunlar yapılmalıydı."

"AVRUPA'DAKİ OYUNCULARDAN MUTLU OLMADIM"

"Avrupa'da orta sahanız dirençli olmalı. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da Avrupa'da oynadığı son 2 maçtan ben mutlu olmadım. Kadrolardan bahsetmiyorum, oyunlardan mutlu olmadım."

"BU KADAR AZ ORTA SAHA İLE OLMAZ"

"Galatasaray'ın önünde en az 42 maç daha var. Ortalama düşünürsek Galatasaray minimum 50 maça çıkar, bu kadar az orta saha ile bunu yapamazsınız."

"ARALARINA KİMSE GİREMEZ"

"Ben bu yıla kadar hiçbir dönemde üç büyüklerle diğer takımların arasının açıldığını görmedim. Lig sıralamasında ilk 3 bitti, o takımların aralarına kimse giremez. 4-5 de Adana Demirspor ile Trabzonspor arasında değişir. Kalan 15 takımdan 4'ü küme düşecek, şampiyonluk yaşamış Başakşehir'de bu riski taşıyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2023, 21:09
YORUM EKLE