Nihat Kahveci: "Galatasaray'da oynaması benim için sürpriz oldu, ben ısınamadım, katkı sağlayamıyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da oynaması benim için sürpriz oldu, ben ısınamadım, katkı sağlayamıyor"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, KAZANMASINI BİLİYOR"

"Torreira, eski Torreira değil. Kerem Demirbay, eski Kerem Demirbay değildi. Galatasaray, kötü de oynasa genelde kazanmasını bilen bir takım. Bu kadronun daha iyi oynayacağını söylediğimiz maçlarda da hep Galatasaray kazandı."

"VINICIUS, SÜRPRİZ OLDU"

"İlk 11'de Zaha'yı bekliyordum. Vinicius bende sürpriz oldu. Ben Zaha ile 11 başlardım. Çünkü olmuşu var, o pozisyonda ne performans gösterdiğini gördük."

"STANDARTIMIZ YOK"

"Icardi'de bir şey varsa niye 1 maç denilir. Bir şey de yoksa niye ceza verdin denilir. Bu kadar basit ama bize basit, zor. Standardımız yok."

"VINICIUS, GEREKEN KATKIYI SAĞLAYAMIYOR"

"Vinicus'un performansına ısınamadım, gereken katkıyı sağlayamıyor. Zaha'nın forvet oynaması daha çok katkı sağlar. Zaha çok iyi oynadığı için değil ama bazı kritik maçları kritik oyuncularla oynarsın."

"ICARDI'Yİ NEDEN ÇIKARMADIĞINI GÖRDÜK"

"Icardi hakkında, 'Okan hocam, Icardi dokunulmaz mı, neden çıkarmıyorsun?' diyorlar. İşte neden çıkarmadığını bu maçta görsünler. Her an top tutup servis yapan bir oyuncu da olduğu için, sadece gol atan oyuncu olduğu için değil."

"TETE, DEMEK Kİ ÇALIŞMIYOR"

"Normalde Tete'nin son vuruşunun bu kadar kötü olmaması lazım. Teknik bir oyuncu. Kopenhag maçında o golü atan oyuncu bu kadar kötü vurmamalı. Çalışacak. Demek ki çalışmıyor."

"BU LİG BÖYLE BİTMEZ"

"Gördüğüm kadarıyla başkanından yöneticisine her takımı katıyorum, gına geldi. Galatasaray - Fenerbahçe maçını oynatın, kazanan şampiyon olsun. O maç da nasıl biter, bilemiyorum. Bunun terdirginliği de var. Bu lig böyle bitmez. Herkese yazık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 20:16
YORUM EKLE