Nihat Kahveci: "Galatasaray'da oynayamadığı için biraz üzüntülüydü, şimdi en iyi oyunculardan biri oldu"

Galatasaray, Süper Lig'de 17 maçlık yenilmezlik serisine ulaşırken liderliğini sürdürdü.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da oynayamadığı için biraz üzüntülüydü, şimdi en iyi oyunculardan biri oldu"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"PREMİER LİG MAÇI GİBİYDİ"

"Uzatmalarla birlikte 96 dakika oynandı ve 12 dakika bir gol oldu. 8 tane birbirinden güzel gol. Bir ara 'İngiltere Premier Ligi'nden maç mı izliyoruz.' dedim." Ceza sahasından inanılmaz şutlar, goller..." 

"BARIŞ ALPER YILMAZ HIZLI TREN"

"Sahada bir tane hızlı tren var, 330 km hızla gidiyor, Barış Alper Yılmaz. İşin ofansından bu maçta belki çok etkili değildi ama 43. dakikda bir not aldım, Akintola topu önüne aldı ve aldığı an yanına Barış Alper Yılmaz geldi. Kaç tane kademeye girdi. Ligimizin üstünde bir atletizme sahip." 

"TOPLANAN PUAN İNANILMAZ"

"Şu anki puanlarla normalde şampiyon olmuş takımlar var. Daha 9 hafta var. Toplanan puan inanılmaz. Galatasaray, iyi de oynasa da kötü de oynasa ligde her türlü kazanıyor, geninde var. Keşke Avrupa'da da devam etselerdi."

"KÖHN, PAMUK GİBİ ORTALAR KESİYOR"

"Derrick Köhn, işin ofansif tarafında ayaklar tertemiz, pamuk gibi ortalar kesiyor. Hep atağa çıkıyor. İnanılmaz bir gol attı. Gelmeden önce skorer bir isim olduğunu söylemiştik."

"MERTENS'E FUTBOLU BIRAKTIRMAZLAR"

"Mertens'e futbolu bıraktırmazlar, tekrar söylüyorum. Yine çok koştu, çok mücadele etti. Torreira, yine inanılmaz, dinamo, sahanın her yerinde. Berkan Kutlu'nun stoper performansını iyi buldum. Nelsson, bildiğimiz Nelsson'du."

"KEREM DEMİRBAY, GALATASARAY'IN EN İYİ OYUNCULARINDA BİRİ"

"Bana göre en güzel gol Kerem Demirbay'ın ilk golü. Böyle maçları seviyoruz, bol gollü. Sezonun ilk başlarında bir süre aldı, beklenileni veremedi, Okan hoca onu bir kesti. Kaan Ayhan ve Torreira oynadı. Hatta o aralar oynayamadığı için biraz üzüntülüydü. Formayı bir aldı. Attığı goller, yaptığı asistler, defansif anlamdaki mücadelesi, oyun kurulumundaki önemi... Galatasaray'ın en iyi oyuncularından biri. Icardi'nin jesti çok güzel bir olay. Takımdaşlıktır bu, Icardi üzerinden takımın önemini de anlatıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 02:21
YORUM EKLE