Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçı sonrası tepki! "O zaman maçlara çıkmayın, böyle olmaz"

Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ederek maç fazlasıyla Fenerbahçe ile puan farkını 5'e yükseltti.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçı sonrası tepki! "O zaman maçlara çıkmayın, böyle olmaz"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı sonrası yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA, TÜRKİYE'DE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ KALECİ"

"400. maçına çıkan Muslera, Türkiye'de gelmiş geçmiş gördüğüm en iyi kaleci. Genelde Fenerbahçe'nin yerli, Galatasaray'ın yabancı kalecileri iyi çıkıyor."

"İLK YARIDA SOL BEK YOKTU, ŞİMDİ SAĞ BEK YOK"

"Galatasaray'ın kadrosunda ligin ilk yarısında devamlı oynayan sol bek yoktu. Barış Alper Yılmaz deneniyordu. Angelino ve Kazımcan Karataş bekleneni verememişti. Ligin ikinci yarısında ise orjinal sağ beki yok. Ona rağmen ortaya bu tablo çıkıyor."

"ZIYECH, LÜTFETMİŞ GELMİŞ"

"Son haftaların formsuz futbolcusu Kerem Aktürkoğlu çok top kaybetti. Çıkış yakalaması gerekiyor. Ziyech de lütfetmiş gelmiş, hazır gözüküyor."

"O ZAMAN MAÇLARA ÇIKMAYIN"

"Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'den 5 yiyor 'Yapacak bir şeyimiz yok', Galatasaray'dan 6 yiyor 'Kadro kalitemiz bu kadar' diyor. Böyle antrenörlük olmaz. O zaman maçlara çıkmayın."

"TORREIRA, ATOM KARINCA"

"Torreira'ya atom karınca diyoruz ama Kerem Demirbay da onun yükünü hafifletti. Davinson Sanchez ile birlikte yapılan en iyi transfer."

"ICARDI İYİ NİYETLİYDİ AMA DOĞRU BULMADIM"

"Penaltıda Icardi'nin Kerem Demirbay'a hat-trick yapması için topu vermesi iyi niyetini gösterir ama ben doğru bulmadım. Henüz maç bitmemişti. Aynısını İstanbulspor maçındaki penaltı için de söylemiştim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 18:38
YORUM EKLE