Nihat Kahveci: "Galatasaray'da sakatlanmasaydı zaten oyuna girerek kalitesini gösteriyordu"

Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Nef Stadyumu'nda Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da sakatlanmasaydı zaten oyuna girerek kalitesini gösteriyordu"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray - Adana Demirspor maçını yorumladı.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"SIKINTI OLMADAN İNSAN GÜLEMİYOR"

"Sıkıntı yaşamadan, stres yaşamadan insan gülemiyor. Galatasaraylı taraftarlar böyle bir maç izledi. Abdülkerim daha 35 saniyede kafa vuruşuyla heyecanı başlattı. Kerem şut attı, Kerem kestileri konuştuk ama Kerem beklentilerin altında kaldı bu akşam"

"G.SARAY'A KARŞI BÖYLE POZİSYONA GİREMEZSİN"

"Onyekuru'nun ve Emre'nin direkten şutu vardı. Galatasaray deplasmanında böyle çok pozisyona giremezsin ama Adana Demirspor bunları yakaladı. 68. dakikada Cherif N'Diaye'nin kafası ve Nelsson'un çizgiden çıkardığı andı. Sonra Okan hocanın müdahaleleri geldi"

"MÜDEHALELER BELİRLEYİCİ OLDU"

"Okan hocanın müdehaleleri belirleyici oldu. Midtsjö gol attı, Zaniolo gol attı, Yunus penaltı kazandırdı. Kadro genişliği böyle maçlarda ne kadar önemli görmüş olduk"

"DERBİ ÖNCESİ KAZANMAK ÇOK ANLAMLI"

"14 maçlık seri bitmişti ve yeni sayfa açarak bu maça çıktılar ve kazandılar. Derbi öncesi aldıkları galibiyet anlamında da çok değerli oldu"

"KADRO DERİN OLUNCA FARK ETMİYOR"

"Adana Demirspor'un çok hızlı oyuncuları vardı. Direkten dönen toplar dışında Galatasaray savunmada görevlerini iyi yaptı, fazla pozisyon vermedi rakibine. Kadro derin olup yıldızlar topluluğu olunca hiç fark etmiyor. Bir maç Mertens, bir maç Icardi, bir maç Kerem ortaya çıkıyor ve Galatasaray kazanabiliyor"

"MIDTSJÖ'NÜN GOLÜNE ALTIN GOL DERİM"

"Midtsjö'nin golüne altın gol derim. Sakatlıklar geçirmese zaten oyuna girerek kalitesini gösteriyordu. 'İki yıl gol atma böyle maçlarda gol at' dedirtir yani. En kritik anda, şampiyonluk gelirken maç sayısının azaldığı dönemde kilidi açan oyuncu oldu"

"GALATASARAY HAKLI ŞEKİLDE KAZANDI"

"Rashica iyi bir pas verse Gomis üçüncü golü bulacaktı. Yunus'un da bir pozisyonu vardı, yani iki golden sonra da Galatasaray maçı bırakmadı. Maçlar azaldıkça  bu gelişimleri göstermek çok kritik. Önemli bir viraj alındı. Haklı bir şekilde kazandılar"

"KEYİFLE DERBİ İZLEYECEKLER"

"Şimdi taraftarlardan orucunu tutanlar orucunu tutacak, kahvesini koyacak ve rahat şekilde derbiyi izleyecek. Futbolcuyken de rakibinden önce maçı oynamayı tercih ederdim. Kazanınca tadına doyum olmuyor. Oturuyorsun arkadaşlarınla eşinle çocuğunla keyifle maç izleyebiliyorsun."

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2023, 19:18
YORUM EKLE