Nihat Kahveci: "Galatasaray ömür boyu sözleşme yapsın, böyle oyuncu mu olur ya?"

Galatasaray, Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ederken Mauro Icardi ve Fernando Muslera, yıldızlaşan isimler oldu.

Nihat Kahveci: "Galatasaray ömür boyu sözleşme yapsın, böyle oyuncu mu olur ya?"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray iel ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI BU YÜZDEN ICARDI"

"Çok heyecanlı bir maçtı. Son dakika gollerinin hastasıyız. Gol olmasa tek eksiği goldü, muhteşem oynadı diyecektim. Duydu, golünü de attı. Sahada forvet sandığımız Icardi'yi 10 numara gibi paslar verirken gördük. Icardi, bu yüzden Icardi, helal olsun."

"MUSLERA'YA ÖMÜR BOYU SÖZLEŞME YAPILSIN"

"Atanı bu kadar överken tutanı unutmayalım. Ömür boyu sözleşme Muslera'ya. Böyle kaleci mi olur ya? Yıllardır hep Muslera'yı konuşuyoruz. yine görevini muhteşem yaptı. Herkesin Muslera'sı yok."

"MUSLERA AYNI PERFORMANSI DEPLASMANDA DA GÖSTERMELİ"

"Galibiyet çok iyi oldu, tur %50-%50. Rakibin çok rahat geldiği bölümler oldu. Muslera aynı performansı gösterirse %55'e %45 Galatasaray turu geçer. İçeride çok güçlü bir takım ama Galatasaray, geniş alan bulduğunda bu takımı mahveder. Muslera'nın bu maçtaki performansına deplasmanda da ihtiyaç var. 

"OKAN BURUK, YİNE RİSK ALDI"

"Okan Risk yine sahneye çıktı. 10 kişi kaldığında Vinicius'u alıp çift forvete döndü. Ndombele'yi aldı, Tete ve Zaha girdi, ön tarafı tamamen değiştirdi. 'Ben kazanmak istiyorum' dedi, yine karşılığını aldı."

"MERTENS'E FUTBOLU BIRAKTIRMAZLAR"

"Bu Mertens'e Galatasaray taraftarı, başkan, yönetim, teknik heyet futbolu bıraktırmaz, bıraktırmamalı da. Mertens sahnede, daha ne yapsın."

"KEREM DEMİRBAY, ÇOK İYİ OYNUYOT"

"Kerem Demirbay çok iyi oynuyor, çok iyi toparladı. Maşallah yani." 

"OKAN BURUK, ÇOK FORMDA"

"Okan Buruk çok formda. Maşallah diyelim. Önemli olan teknik direktörlük maç içidir. Okan Hoca bunu kanıtlıyor. Gözü kapalı Berkan Kutlu'yu sol beke yazıyor ve o da görevini yapıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 19:37
YORUM EKLE