Nihat Kahveci: "Sana ne oluyor? muhtemelen bir sonraki hafta 11'de oynayacak"

Galatasaray, Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile golsüz berabere kaldı.

Nihat Kahveci: "Sana ne oluyor? muhtemelen bir sonraki hafta 11'de oynayacak"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Trabzonspor-Galatasaray maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY ADINA ÜZÜLÜNECEK DURUM"

"Galatasaray'ın hiç mazereti yoktu. Galatasaray taraftarı olsam üzülürdüm ben. Şampiyonlar Ligi'nden elenmiş, geçen hafta 5-2 yenilmiş Trabzonspor'u yakalamışsın, pozisyonların da var üç puan alamıyorsun. Galatasaray adına üzülünecek bir durum"

"YAKALADIKLARINI ATAMADILAR"

"Cornelius, Djaniny'e indiriyor, bir o pozisyon var. Bekler ileri çıkamıyor. Bartra görevini yapıyor. Trabzonspor takımı da rahat çıkamadı, buna rağmen Galatasaray yakaladıklarını atamadı"

"SANA NE OLUYOR SEFEROVIC?"

"Seferovic sana ne oluyor? Ofsayttta yaşıyor resmen. Her aldığı topta 2 metre ofsayt, bir de öyle az da değil. Seferovic bana 'Kerem formsuz, Yunus formsuz' hiç demesin diye. Son yarım saat Gomis 2 tane pozisyona girdi. Sen istekli arzulu olsan, formda olsan sen de pozisyona girersin"

"GALATASARAY ŞUT DENEMİYOR!"

"Gomis şu anda daha formda. Gomis muhtemelen bir sonraki hafta 11'de oynayacak. Galatasaray bir kere şut denemiyor. Van Aanholt denedi 90'a yakın."

"NET POZİSYONLARIN VAR, KAZANAMIYORSUN"

"4 hafta olmuş 2 golün var, Galatasaray adına gidişat hakikaten iyi değil. Böyle bir kadron var bir de. Kötü bir Galatasaray yoktu ama bu transferlerden sonra daha iyi bir takım sahada olmalıydı. Üretkensin, net pozisyona giriyorsun, ikinci yarıda Muslera'yı görmedik nerdeyse ve yenemiyorsun rakibini"

"FUTBOLCUNUN YAŞI ÖNEMLİ DEĞİL"

"Futbolcunun yaşı önemli değil diye hep söylüyoruz. 35 yaşındaki Mertens'in performansına ne diyeceğiz peki? Defansa geliyor, 50 metre depar atıyor. Mertens klasında bir oyuncu da orada birinci direğe bırakabilirdi yakaladığı pozisyonda"

"GOL OLMAZSA SÜRPRİZ OLUR DEMİŞTİM"

"Çok beklentimin altında bir derbi izledim. Geçen sene 2-0'dan 2-2'ler. Gol olmazsa sürpriz olur dedim, ilk defa da böyle bir tahminde bulundum"

"SEFEROVIC OFSAYTTA YAŞIYOR"

"Ofsaytta yaşayan Seferovic'e ne diyeceğiz? Cornelius'u da göremedik. Gomis de 90 dakika çıkaramıyor. Girdi oyuna yine 2 pozisyon yakaladı."

"4 KERE, 2 METRE OFSAYTA DÜŞÜLÜR MÜ?

"4 haftalık Beşiktaş, Fenerbahçe ağır basıyor. Galatasaray ve Trabzonspor baskı olarak çok geride. Okan hoca oyuncularına dokunan bir teknik direktör. Galatasaray'da beklenti altında kalan çok oyuncu var. Rezerv takımda oynayan Boey takımın en fiti, en isteklisi. Mertens daha yeni geldi. Kerem ve Yunus kendisinden uzaktır anlarım ama 4 kere 2 metrelik ofsayta kalır mı bir forvet?"

"TARAFTAR 7 PUANA MUTLU DEĞİLDİR"

"Galatasaray için bu oyunla şampiyonluk çok zor görünüyor. Okan hocanın baya bir futbolcunun performansını yükseltmesi gerekiyor. 4 maç 7 puana mutlu değildir Galatasaray taraftarı diye düşünüyorum"

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2022, 17:48
YORUM EKLE