Ogün Temizkanoğlu: "Galatasaray'ın her şeyi, takdiri hak ediyor, tarihe geçebilirdi"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Rams Park'ta Alman devi Bayern Münih'e karşı 3-1'lik şanssız bir mağlubiyet aldı.

Ogün Temizkanoğlu: "Galatasaray'ın her şeyi, takdiri hak ediyor, tarihe geçebilirdi"

TRT Spor yorumcusu Ogün Temizkanoğlu, Galatasaray - Bayern Münih maçını değerlendirdi.

Temizkanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, TARİHE GEÇEBİLİRDİ"

"Icardi ilk yarı tarihe geçebilirdi. İlk yarı hat-trick yapıp tarihe geçebilirdi. Öyle bir oyun oynadı Galatasaray."

"GALATASARAY'IN 3-1 KAZANMASI GEREKİYORDU"

"Oynanan oyun skoru yansıtmadı. Gol beklentisine baktığımızda 3.07 Galatasaray, 1.77 Bayern Münih. Aslında tam tersi olması gerekip Galatasaray'ın 3-1 kazanması gerekiyordu."

"FIRSATLARI DEĞERLENDİRMEK ZORUNDASINIZ"

"Burası Şampiyonlar Ligi. Burada yakaladığınız fırsatları değerlendirmek zorundasınız. Özellikle bu kadar kötü bir Bayern Münih'i yakaladıktan sonra burada daha farklı bir skor elde edebilirdiniz."

"BAYERN MÜNİH ŞAŞKINA DÖNDÜ"

"İlk 45 dakika içerisinde inanılmaz enerji ve tempo yüksekti. Her alanda baskı yapan bir Galatasaray vardı. Tamamıyla şaşkına dönen bir Bayern Münih vardı. Bayern şaşkına döndü.''

"BUNU YAPMAK BÜYÜK İŞ"

"Bayern Münih'e bu kadar pas hatası yaptırmak büyük iş. Bu kadar kaliteli kadroyu bu kadar kötü oynamaya sevk etmek başarılı iş."

"OKAN HOCA, ASIL EKSİK TARAFI GÖREMEDİ"

"Okan hoca bence Şampiyonlar Ligi'nin büyüsüne kapıldı. Oradaki iyi oyunda asıl eksik tarafı göremedi. Özellikle orta sahasına daha önceden destek yapması gerekirdi. Güçlendiremedi."

"ENERJİYİ İDARELİ HARCAMALIYDILAR"

"Bir ara oyunda Torreira rakip altı pasa gidip pres yapar konuma geldi. Hoca buna önlem alması gerekiyordu. Orta alanda boşluklar verildi. Burada onu engellemesi gerekiyordu. Enerjiyi daha idareli harcamalıydılar."

"İKİ ATAKLA İŞİ BİTİRİYORLAR"

"İlk yarıdaki oyuna baktığımızda Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne yakışıyor mu? Çok fazla yakışıyor diyebiliriz. Ama maçın 90 dakika olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu seviyelerde ki maçlarda yakaladığınızı atacaksınız, atmak zorundasınız. Yoksa böyle gelip iki atakla işi bitiriyorlar."

"DERSLER ÇIKARMAK GEREK"

"Böyle maçlardan sonra ahlar vahlar yerine ders çıkarmamız gerekiyor. Özellikle nasıl gol yediğimizi görmek konusunda. Bundan sonraki süreç içerisinde Galatasaray'ın çok daha dikkatli olacağını düşünüyorum. Kendi enerjilerini 90 dakikaya yayacaklarını düşünüyorum."

"ICARDI, BU TAKIMIN HER ŞEYİ"

"Icardi sakat sakat büyük fedakarlık yaptı. Yine iyi oynadı. Golünü de güzel attı. Takdiri hak ediyor. Bu takımın her şeyi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2023, 13:36
YORUM EKLE