Okan Buruk: "Ondan vazgeçemem ama artık çok beklemeyeceğim"

Galatasaray’da Oliveira’nın formsuzluğunda Norveçli futbolcu Midtsjö’nün formu, Teknik Direktör Okan Buruk’u rahatlattı. Başarılı hocanın Oliveira’dan vazgeçmeyeceği, ancak Midtsjö’ye daha fazla süre vereceği ifade edildi.

Okan Buruk: "Ondan vazgeçemem ama artık çok beklemeyeceğim"

Galatasaray’da Frederik Midtsjö sevinci... Özellikle Oliveira’nın performansının tartışıldığı bir dönemde, Norveçli oyuncunun yükselen formu teknik heyeti rahatlattı.

ANTRENMANLARDA ÇOK İSTEKLİ

Başakşehir maçında da ikinci yarı şans bulan ve bunu iyi değerlendiren Midtsjö’nün, antrenmanlarda da son derece istekli bir görüntü çizdiği bildirildi.

OKAN BURUK: "OLIVEIRA'DAN VAZGEÇEMEM AMA BEKLEYEMEM"

29 yaşındaki futbolcunun ligin son haftalarına girilirken toparlanması Okan Buruk’un da elini rahatlattı. Buruk’un Oliveira’dan hemen vazgeçmeyeceği ama oyun içinde kötü başlaması halinde Midtsjö kartını kullanmak için çok beklemeyeceği belirtildi.

MİDTSJÖ'NÜN SÜRESİ ARTACAK

Sarı-kırmızılılarda Oliveira Beşiktaş ve Başakşehir maçlarındaki performansı ile tartışılmış son oynanan Başakşehir maçında tribünlerin bir bölümünden tepki görmüştü. Oliveira’daki tempo problemi ve fiziksel olarak dayanıksızlığı nedeniyle Okan Buruk’un Mistsjö’nün alacağı süreleri artırmayı planladığı öğrenildi.

1 GOL, 2 ASİST KATKISI

Galatasaray’da bu sezon 18 maçta 542 dakika süre alan Midtsjö, 1 gol, 2 asistlik bir hücum performansı ortaya koydu.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2023, 14:50
YORUM EKLE