Önder Karaveli: "Galatasaray maçından önce kulübeye kadar gelip bana sıkı sıkı sarıldı, onu ben gönderseydim yapar mıydı?"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Önder Karaveli, Kerem Aktürkoğlu'nun Başakşehir'de oynadığı dönemde yaşananları Güzel Oyun'a anlattı.

Önder Karaveli: "Galatasaray maçından önce kulübeye kadar gelip bana sıkı sıkı sarıldı, onu ben gönderseydim yapar mıydı?"

O dönemde Başakşehir U19 Takımı'nı çalıştıran Önder Karaveli, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yaşanan konuda kendisini sorumlu tutanlara da cevap verdi.

Karaveli'nin açıklamaları şu şekilde:

-KEREM'İN SADECE BİR MAÇLIK ANTRENÖRÜYÜM-

"U21 kategorisinde 4 sarı karttan cezalı duruma düştüğünüzde U19 Takımı'nda oynayabiliyorsunuz. Kerem de 4 sarı karttan doalyı cezalı olduğu bir haftada U21 Takımı Teknik Sorunlusu İsmail hocamız, Kerem'in maçsız kalmaması için Kerem'i kullanmamaı benden rica etti. Ben de 'Seve seve' dedim. Çünkü değerli bir oyuncumuz, maçsız geçmesin diye... Kerem, sadece bir maç U19 Takımı'na gelip benim takımımda oynadı. Sadece bir kere, ikincisi yok. Ben Kerem'in sadece bir maçlık antrenörüyüm. O maçta oynadıktan sonra tekrar U21 Takımı'na döndü."

-BUNLAR DOĞRU ŞEYLER DEĞİL-

"Sonrasında Kerem'in A Takımı'na çışına benim bir dahlim yok. Kerem'in A Takımı'nda oynaması ya da oynamamasından bir dahlim yok. Kerem ayrıldığında da herhalde ben Başakşehir'de görevde değildim. Görevde olsam da konuya yine olumlu ya da olumsuz bir dahlim yok. İnsanlar, 'Hoca Kerem'i göremedi, ayrılmasına sebep oldu' gibi şeyler söyledi. Bunlar doğru şeyler değil."

-GELİP BANA SIKI SIK SARILIR MIYDI?-

"Eğer bu kararları verip Kerem'i oynatmayan, beğenmeyen ya da gönderen olsaydım sizce Galatasaray maçından önce Kerem, kulübeye kadar gelip bana sıkı sıkı sarılır mıydı? O sarılma sonunda kulağıma söyledikleri aramızda özeldir. Bana gerçekten çok gurur veren çok enerji veren çok da iyi hissettiren şeyler söyledi. Sağolsun, yolu da hep açık olsun. O gün bunu herhalde yaşamazdık. İnsanlar, doğru olmayan şeyler söyleyip yanlışların ve yalanların peşidnen gidiyor."

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2022, 11:31
YORUM EKLE