Önder Özen: "Galatasaray'a geliyor, tepki alıyor ama acayip bir yükselişi var, hayranlıkla baktım"

Galatasaray'da Bayern Münih maçı geriden kalırken sarı kırmızılı futbolcuların performansı alkış aldı.

Önder Özen: "Galatasaray'a geliyor, tepki alıyor ama acayip bir yükselişi var, hayranlıkla baktım"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, KABADAYI BİR FUTBOL OYNADI"

"Galatasaray'ın Avrupa kupalarına  genetik yatkınlığı var. Fatih hoca miras bırakmıştı zaten. Fatih Terim mirası budur. Okan Buruk da o mirası temsil eden insan. Galatasaray harbiden çok kabadayı bir futbol oynadı. Miras bu, kazanmak istiyor."

"ABDÜLKERİM'E BİR KERE DAHA HAYRANLIKLA BAKTIM"

"Abdülkerim Bardakcı gibi oyuncular bu kadar çabalarken artık yeni gelen oyuncuların da bir şeyler yapması gerekiyor. Ekim ayı bitti artık. Ustaların da devreye girmesi gerekiyor. Abdülkerim'e Bayern Münih maçında bir kere daha hayranlıkla baktım. 'Sen o kadar eder misin?' soru işaretleri altında Galatasaray'a geliyor. İlk ayları harika geçmiyor, hatta tepki de alıyor ama sonra acayip bir yükselişi var. Nefis bir Hırvatistan maçı oynuyor. Sonra Nefis bir Manchester United maçı oynuyor ve Bayern Münih maçını da kusursuz oynuyor. Bu yükseliş alkışı fazlasıyla hak ediyor."

"ICARDI, ÇOK BÜYÜK OYUNLAR OYNUYOR"

"Icardi, büyük maçlarda çok büyük oyunlar oynuyor. Çok soğukkanlı kalıyor. Manchester United deplasmanında da penaltı kaçırdıktan sonra harikulade bir gol atmıştı. Psikolojik olarak sarsılmıyor. Bu çok önemli bir özellik ve santrforlar için gerekli. Sakatlığına rağmen bu performansı gösteriyor olması hakikaten özel." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Herr K.
Herr K. - 7 ay Önce

Fatih Terim ile ne ilgisi var? Ne alakası var Fatih Terim'in oynattığı oyun tarzı ile? Yoğun presi gördünüz ve Terimvari oyun diyorsunuz. Öyle mi? Bu ve benzeri söylemler sadece bize zarar verir.