Önder Özen: "Galatasaray'da sanki zorla oynuyormuş gibi davranıyor"

Galatasaray, Süper Lig’in 33. Haftasında Nef Stadyumu’nda Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup etti. Önder Özen, açıklamalar yaptı.

Önder Özen: "Galatasaray'da sanki zorla oynuyormuş gibi davranıyor"

NTV yorumcusu Önder Özen, Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"TARAFTARI CİDDİYE ALMALISINIZ"

"Galatasaray'da gelecek sezona dair belirsizlikler var. Pazartesi akşamı 19 bin kişi bu durumdaki takımı desteklemek için oraya gidiyorsa bu insanların isteklerini ciddiye almalısınız."

"BU İLK 11 OLMADI"

"Torrent'in kamuoyuna Morutan, Cicaldau gibi oyuncuların ne seviyede oyuncular olduğunu göstermesi gerekirdi. Sizin bir iddianız yokken rakip küme düşmüşken bu maçın ilk 11'i olmadı. Pulgar'ın maç içindeki tek aksiyonu, neredeyse kendi kalesine attırdığı gol pozisyonuydu."

"PROJE, HEDEFE ULAŞMADI"

"Proje diye girilen sezonda Muslera, van Aanholt, Babel, Gomis, gibi isimlerle ilerlerseniz, projenin yarışma hedefini tutturamadığını söyleyebiliriz. Genç oyuncuları da bir fetiş haline getirmenize gerek yok. Ancak yaşı ilerlemiş oyuncuların yerine gelecek oyuncular için çalışmalar yapmalısınız. Direkt ana oyuncularınızı kesmeniz şart değil."

"HALİL'İ SANKİ ZORLA OYNATIYORLAR"

"Halil Dervişoğlu, sanki zorla oynatılıyormuş gibi davranıyor. Bu oyuna karşı herkesin bir tutkusu var. Halil'den de insan, biraz o tutkuyu görmek istiyor."

"SAVUNMA KONSANTRASYONU DÜŞÜK"

"Böyle bir maçta Muslera'nın 7 tane kurtarış yapmış olması hakikaten tuhaf. Galatasaray'ın buna izin vermemesi gerekirdi. Savunma konsantrasyunu çok düşük."

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022, 15:42
YORUM EKLE