Onur Özkan: "Galatasaray'da oynama ihtimali yüzde 60, rakiplerine göre 1-0 önde başlayacak"

Galatasaray'da sezonun sona ermesinin ardından iç ve dış transferde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Onur Özkan: "Galatasaray'da oynama ihtimali yüzde 60, rakiplerine göre 1-0 önde başlayacak"

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Galatasaray ile ilgili bilgiler aktardı.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, EN İYİ TEKLİFİ ALMAK İSTİYOR OLABİLİR"

"Icardi'yi zor bir transfer operasyonu olarak görüyorum. Bir kere maddi olarak kolay değil. Icardi'nin bu performansı Avrupa'da da ses getiriyor. Sezon sonunda Roma, Napoli, Lazio, Milan gibi takımlar Icardi için teklif yapabilir. Önemli olan Icardi'nin fikri. Icardi kalmak isterse maddi kısmı Galatasaray halleder. Icardi, 'Sezon sonu konuşalım' dedi. Demek ki henüz karar vermemiş. En iyi teklifi almak istiyor olabilir."

"ICARDI'NİN KALMA İTİMALİ YÜZDE 60"

"Galatasaray'ın çok net bir avantajı var çünkü Icardi, burada mutlu. Bu nedenle Galatasaray, diğer rakiplere göre 1-0 önde başlayacak. Şu anda kalma ihtimalini yüzde 60'larda görüyorum."

"GALATASARAY'DA AYRILIĞA EN YAKIN İSİM SACHA BOEY"

"Ayrılık konusunda en net ifadeyi Sacha Boey kullandı. Galatasaray'ı bir basamak olarak gördüğünü ve sezon sonunda transfer yapmak istediğini net bir şekilde söyledi. Galatasaray'da ayrılığa en yakın isim. Oyuncunun kafasında Fransa Milli Takımı'nda oynama hayali var ve Türkiye'de kalarak bunu gerçekleştiremeyeceğini düşünüyor ki haksız sayılmaz. Sacha Boey, Avrupa'nın 5 büyük liginden birine gitsin, 3 ay içinde Fransız Milli Takımı geniş oyuncu havuzunda yer alabileceğini düşünüyorum. Sacha Boey de menajeri de bunun farkında. Çok büyük ihtimalle ayrılacak."

"BÜYÜK TRANSFER BAŞARISIDIR"

"Arsenal'in ciddi bir ilgisi var. Crystal Palace, Aston Villa ve Borussia Dortmund'un ilgisi var. Böylesine büyük klüplerin ilgi göstermesi Galatasaray'ın da işine gelir. Galatasaray yönetiminin hedefi 15 milyon Euro üzeri ve bonuslarla satmak. 1 milyon Euro'ya alınan bir oyuncu, 15 milyon Euro'ya gidiyorsa büyük bir transfer başarısıdır. Ligimizin gerçeği açısından çok iyi bir rakam." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 18:17
YORUM EKLE