"Opsiyon maddesini kullanmayın, futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum"

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba için sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

"Opsiyon maddesini kullanmayın, futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum"

Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen ve performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Emre Akbaba'nın geleceği uzun süredir merak konusuydu. 

EMRE AKBABA, RİCADA BULUNDU

Adana ekibi ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız orta saha oyuncusunun bir yıllık opsiyonu bulunuyor. Emre Akbaba, bu doğrultuda yönetimden bir ricada bulundu.

EMRE AKBABA, GALATASASARAY'A DÖNMEK İSTİYOR

Adana Demirspor'da ikinci yılını geçiren Emre Akbaba, geleceği ile ilgili kararını verdi. 

Kulübü ile 2+1 yıllık kontratının sonuna gelirken milli oyuncu geleceği için harekete geçti. 

Emre Akbaba, yönetimden opsiyon maddesini kullanmamaları yerinde bir ricada bulundu. Başarılı oyuncu, bu ricasının ardından Adana Demirspor için iç transferi de bitirmiş oldu.

GALATASARAY'DA FUTBOLU BIRAKMAK İSTİYOR

Emre Akbaba için yapılan haberin detaylarında, milli oyuncunun, kariyerinin son döneminde Galatasaray'da oynayabilmek için rotasyon oyuncusu olmayı kabul ettiği bilgisine yer verildi. Emre Akbaba'nın Galatasaray'da futbolu bırakmak istediği biliniyordu

ADANA DEMİRSPOR PERFORMANSI

Emre Akbaba, Adana Demirspor forması ile tüm kulvarlarda 61 maça çıktı. 32 yaşındaki milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 15 gol ve 5 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Kaynak: Akşam

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 19:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
nasreddinhodja
nasreddinhodja - 2 ay Önce

gel kardeş ahlakın yeter

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 ay Önce

Tamam kardeş yeteneklisin ama sadece GS dışındaki takımlarda iyi oynuyorsun.. GS'a geldiğinde kerem Aktürkoğlu gibi elin ayağın birbirine dolaşıyor.. Ama dürüstlüğün yeter buyur gel bugünkü orta sahayı ve GS-kasasının sülüklerini gördükten sonra sen her zaman baş tacısın..

Fatih Avcı
Fatih Avcı - 2 ay Önce

Berkan'dan teteden oliveira'dan iyi oyuncu bence hatta zahadan bile daha verimli olabilir

Ahmet Arslan
Ahmet Arslan - 2 ay Önce

Adanademirsporun opsiyon maddesini kullanacak durumu mu var Murat Sancak borc batağında bırakıp kactı zaten Adana amatöre doğru yol aldi

Tolga
Tolga - 2 ay Önce

Mertens'in yerine rahatlıkla oynar. Okan hoca ile birlikte çıkışa geçer.Bizim yöneticiler gidişte adı için dünya kadar para verip hiç bir halta yaramayan oyunculara para vereceğine bu ahlakli oyuncuyu kaçirmasinlar.