Onur Özkan: "Okan Buruk ve Erden Timur ile görüştü, Galatasaray'daki durumunu kabullenmiyor"

Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın yedek kalmasını sorun yaptığı ortaya çıktı.

Onur Özkan: "Okan Buruk ve Erden Timur ile görüştü, Galatasaray'daki durumunu kabullenmiyor"

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA, BİR HAYAL KIRIKLIĞI DEĞİL"

"Zaha'nın çok kötü bir performans gösterdiğini düşünmüyorum. Yani bir hayal kırıklığı olduğunu söyleyemem ama tabii ki beklentilerin altında. 9 gol ve 3 asistlik çok değerli bir performans. Çok yetenekli ve ligin üstünde bir oyuncu."

"AİDİYET PROBLEMİ VAR"

"Zaha'da bir aidiyet problemi hissediyorum. Kulübü sahiplenemedi ya da kulübün kendisini sahiplenmediğini düşünüyor. Florya'da ve oyuncu grubu içerisinde kendine çok net bir yer edindiğini düşünmüyorum. Zaha'yı izlediğim zaman Galatasaray'ın hedeflerini sahiplendiğini görmüyorum. Problem buradan kaynaklanıyor."

"OKAN BURUK VE ERDEN TÜMUR İLE GÖRÜŞTÜ"

"Zaha, yedek kalmaktan son derece rahatsız. Hatta Okan Buruk ve Erden Timur ile bunu görüştü. Galatasaray'a ilk 11 oyuncusu olarak geldi. Bu şekilde transfer edildi. Geldiğimiz noktada Galatasaray'ın yedek futbolcusu. Bunu kabullenebilecek bir futbolcu değil ve bunu kabullenemiyor. Eğer Zaha'yı bu şekilde kullanacaksanız sezon sonu bu iş ayrılığa gider. Zaha, hamle oyuncusu olmayı kabullenmez. Galatasaray, Zaha'yı kazanmalı çünkü sezonun geri kalanında ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 18:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 ay Önce

Nasıl kazanalım kardeş bari onun da tiyölerini verseydin.. Hamle oyuncusu olarak giriyor.. bişey yok.. ilk 11 istiyor .. öyle oluyor yine birşey yok.. Yurtdışındaki (Fransa) eğitimimden bilirim Afrika'nın en güvenilmez insanları Atlas Okyanusu tarafındaki körfezdendir.. Her türlü yalan, sahtekarlık, üç kağıt vardır.. Zaha nereden geliyor acaba?

nasreddinhodja
nasreddinhodja - 2 ay Önce

zaha lider takım oyuncusu değil, set hücümu yapsın anca oda fizik ister...top kovalamaz fizik yetersiz bencil 4 m usd yazık