"Galatasaray'da oynamak istiyorum ama Fenerbahçe daha fazla veriyor, rakamı yükseltirseniz gelirim"

Fenerbahçe taraftarlarının Emre Belözoğlu'nu küfürlü tezahürat yapması sonrasında Galatasaray ile ilgili gündem oluştu.

"Galatasaray'da oynamak istiyorum ama Fenerbahçe daha fazla veriyor, rakamı yükseltirseniz gelirim"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'nda 3-0 mağlup ederek eledikleri maçta Fenerbahçeli taraftarların küfürlü tezhüratlarına maruz kaldı.

EMRE BELÖZOĞLU, YAŞADIĞI ŞOKU ANLATTI

Maç sonunda büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Emre Belözoğlu, böyle bir şey yaşayabileceğini hiç düşünmediğini söyledi.

Galatasaray altyapısından çıkan ama her zaman Fenerbahçeli olduğunu söyleyen, uzun süre sarı lacivertli formayı giyen ve bir dönem de Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak görev yapan Emre Belözoğlu'nun taraftarı olduğu takımın taraftarları tarafından küfür yemesi eski dönemleri yeniden gündeme getirdi.

Ajans1905'ten Süleyman Rodop, Emre Belözoğlu'nun Avrupa'dan Fenerbahçe'ye transfer olma süreciyle ilgili bilgiler aktardı.

Rodop'un açıklamaları şu şekilde:

"SEN FENERBAHÇE'Yİ PARA İÇİN SEÇTİN"

"Emre Belözoğlu, Newcaste'dan ayrılınca Adnan Polat'a geldi. 'Galatasaray'da oynamak istiyorum ama Fenerbahçe daha fazla veriyor, rakamı yükseltirseniz gelirim' dedi. Galatasaray da 'Biz böyle bir şeyi kabul etmeyiz, daha fazla da vermeyiz' diyor ve yol veriliyor. Sen Fenerbahçe'yi para için seçtin.'

"BUNUN ADI İLAHİ ADALETTİR"

"Galatasaray, seni Emre Belözoğlu yaptı ama sen Galatasaray'a 'Malum takım' dedin. Yaşadıkların ortada. Bunun adı ilahi adalettir. Küfürleri asla tasvip etmiyorum ama durum bu kadar açık." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 00:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan er
Sercan er - 2 ay Önce

İlahi adalet çok doğru