Şansal Büyüka: "50 yıldır futbolun içerisindeyim, ilk defa böyle bir şeyi Galatasaray'da gördüm"

Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürürken kritik maçlara çıkacak.

Şansal Büyüka: "50 yıldır futbolun içerisindeyim, ilk defa böyle bir şeyi Galatasaray'da gördüm"

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"MORAL BOZUKLUĞU GALATASARAY'DA HİSSEDİLDİ"

"Sparta Prag maçının moral bozukluğu ve yorgunluğu Galatasaray'da hissedildi. Antalyaspor'un da önde karşılamaya çalışması Galatasaray'ı çok zorladı."

"TALİHSİZ BİR MAÇ OLDU, HAYALLERİMİZ VARDI"

"Sparta Prag'a karşı skor 1-1. Tur sana geliyor, tempoyu düşürsene. Madem bek problemi yaşıyorsun, kadronu ve elindeki malzemeni ona göre kullan. Galatasaray ve Okan Buruk adına talihsiz bir maç oldu. Hocayı bu noktada eleştiriyorum. Hayallerimiz vardı, çünkü bu kadro yarı final veya final oynamaya müsaitti."

"KÖHN, OLAĞANÜSTÜ BİR SOL BEK"

"Derrick Köhn, olağanüstü bir sol bek görüntüsü veriyor. UEFA listesinde ismi yazılsaydı çok fark ederdi. Yönetim iyi planlama yapamamış. Henüz ikinci maçını oynamasına rağmen Galatasaray, aradığı sol beki bulduk diyebiliriz. Her şeye rağmen bu bekler olmadan da Galatasaray turu atlayabilirdi."

"50 YILDIR İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM"

"50 yıldır futbolun içerisindeyim, ilk defa bir futbolcuya maça saatler kala ceza verildiğini gördüm. Üstelik hep Salı günleri verilen karar, Pazartesi günü verildi."

"BEŞİKTAŞ, GALATSARAY'A SORUN ÇIKARTABİLİR"

"Gedson Fernandes, bu sezonun en iyilerinden birisi. Yokluğu büyük handikap. Beşiktaş, Fernando Santos'tan sonra kalesini gole kapatmayı sürdürdü. Eski Beşiktaş olsa kolay derdim ama artık direnç göstermeye başladılar. Semih Kılınç gibi yükselen bir futbolcuya sahipler. Ernest Muci ve Rashica formda. Beşiktaşi orta sahayı tutabilirse Galatasaray'a sorun çıkartır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 18:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zizu
Zizu - 2 ay Önce

Futbol artık futbol değil kumar
Yoksa Galatasaray en az 10 puan fark atmıştı şikecilere

Seymen
Seymen - 2 ay Önce

Her şey iyi hoş herşeye eyvAllah. Ama bu zaha tam bir fiyasko

S.horuz
S.horuz - 2 ay Önce

Galatasaray rakibin hücumlarında gerideki savunmada hücuma çıkınca özellikle kanatlarda çok boşluklar veriyor geridörtlüyü hücuma katmadan top rakipte iken orta sahayı kalabalık tutması lazım hücum daki kanat oyuncuları geriye hiç koşmuyor futbol sadece hücum değil

aksakal ulkucu
aksakal ulkucu - 2 ay Önce

her zaman bir zalat bulunamiyor galiba feto de olmayinca sadece federasyonla bu kadar oluyor galiba

Cevdet Yilmaz
Cevdet Yilmaz - 2 ay Önce

Fb de gs de bilincli bir tercihle kupadan elendi...bile isteye...yok isteksiz yok boyle..bunlar boş yorumlar...ilk macta gorursunuz kim neymis