Önder Özen: "Bilmediğimiz bir şey olabilir veya Galatasaray'da antrenmandaki tavrı sorun olmuştur"

Galatasaray, kupa maçının ardından ligde Beşiktaş ile derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Önder Özen: "Bilmediğimiz bir şey olabilir veya Galatasaray'da antrenmandaki tavrı sorun olmuştur"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY TARAFTARI OLAĞANÜSTÜ BASKI ALTINA ALIYOR"

"Bu sezon iç sahada en başarılı takım Galatasaray oldu. Tüm maçlarını kazandılar. Avrupa maçlarında da baskıyı hissettirdiler. İyi sonuç alamadıkları oldu ama Rams Park'a gittiğiniz zaman tam anlamıyla kendinizi deplasmanda hissediyorsunuz. Taraftarlar, rakibini olağanüstü baskı altına alabiliyor. Top, Galatasaray'a geçtiği zaman taraftarlar şarkısını söylüyor, sloganını atıyor, destek veriyor. Top rakibe geçtiği an çok farklı bir geçiş veriyorlar. Rams Park'daki seyirciler bunu yapabiliyor."

"GALATASARAY'I TOPLU HALDE DAĞINIK GÖRMEDİK"

"Galatasaray'ın kaybettiği maçlarda bile toplu halde bir dağınıklık görmedik. Her maç 3-4 oyuncunun ciddi mücadele verdiğini veya atletik performans, çabukluk ürettiğini gördük. Antalyaspor müsabakasında Davinsın Sanchez, Nelsson ve Derrick Köhn bunları yaptı. Diğerleri reaksiyon veremedi."

"ZAHA İÇİN BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY OLABİLİR"

"Okan Buruk'un Wilfried Zaha'yla ilgili kararına saygı duyuyorum. Bilmediğimiz bir şey, antremandaki tavrı veya profesyonel bir çatışma olabilir. Buna karşılık Zaha'nın Tete ve Vinicius'tan daha önde olduğunu düşünüyorum."

"KÖHN, NOKTA ATIŞI BİR TRANSFER"

"Derrick Köhn'ün hücumu iyi ama savunması kusursuz değil. Caydırıcı bir hücumcu olmasıyla Sparta Prag karşısında Preciado'yu durdurabilirdi. Ortada bir gerçek var, Galatasaray'ın savunması ve hücumu için nokta atışı bir transfer."

"GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'I YENERSE YÜZDE 51..."

"Şampiyonlar Ligi'nden örnek verelim. Galatasaray, Bayern Münih maçında tempoyu düşürdü daha kalabılık ve kompakt bir futbol ile hızlı ataklarla sonuca gidebileceği bir maç tercih etti. Manchester United deplasmanında ise çıkıp oynamaya çalıştı, pas yapmaya çalıştı. Beşiktaş'ın kadrosuna göre bir değerlendirme yapalım. Oyun üstünlüğü, topa sahip olma bağlamında Galatasaray'da olacak. Fernando Santos güçlü bir takım savunması oynatacak. Yani Fransa - Portekiz maçı gibi bir karşılaşma bekliyorum. Portekiz bekleyip gidiyor, Fransa ise örüp örüp kaleye gelmeye çalışıyor. Öyle olacak. Galatasaray, Beşiktaş'ı yenerse lig kupasını yüzde 51 cebine koymuş olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 01:06
YORUM EKLE