Osman Şenher: "Bu adam müthiş bir futbolcu, Galatasaray'da bilinçli olarak eleştiriyorlar"

Süper Lig'in lideri Galatasaray, haftayı kayıpsız kapatarak yoluna devam etti.

Osman Şenher: "Bu adam müthiş bir futbolcu, Galatasaray'da bilinçli olarak eleştiriyorlar"

Galatasaraylı gazeteci Osman Şenher, Galatasaray - Çaykur Rizespor maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

"KÖHN KEŞKE AVRUPA KUPALARINDA OLSAYDI"

Ligin sonu yaklaştıkça heyecan artıyor. Futbolcular da performanslarını yukarı çekiyorlar. Gerçek bir sol bek olan Derrick Köhn’den keşke Avrupa kupalarında yararlanılabilseydi. Ancak biliyorsunuz transferi geç kaldı. Rizespor karşısında harika bir gol attı, devamlı sol kulvarı ileri-geri çok iyi kullandı.

"KEREM DEMİRBAY, ÇOK BÜYÜK BİR USTA"

Orta sahada ise Kerem Demirbay ile Torreira resmen resital yaptılar. Kerem çok büyük bir usta. Daha yeni form tuttu, üç gol attı, takımının bundan sonraki maçlarında katkısı daha fazla olacak gibi görünüyor. Rakibe öyle pres yapıyorlar ki, aynı zamanda topu mükemmel diyebileceğimiz bir beceriyle kullanıyorlar. Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez sakat, Okan hoca stoper mevkisine Berkan Kutlu'yu koydu. Berkan da sakat arkadaşları kadar başarılı oldu.

"ICARDI MÜTHİŞ BİR FUTBOLCU"

Bu aralar Icardi çok eleştiriliyor. Evet geçen seneki Icardi olmadığını kabul ediyorum ama adam 10 numara mı oynuyor, santrfor mu oynuyor belli değil. Dün gece asist yaptı, bir de gol attı. Herhalde kendisine yapılan eleştiriler bilinçli yapılıyor. Adam müthiş bir futbolcu. Mertens düşürülüyor, hakem penaltı veriyor. Icardi, Kerem Demirbay’ın elinden tutup ‘penaltıyı sen atacaksın’ diyor. Çok özel bir futbolcu.

"ZAHA, RAKİBE BİRÇOK HATA YAPTIRDI"

Mertens olsun, Zaha olsun epey bir performans ortaya koyuyorlar. Hele Zaha oyuna girdikten sonra Rizespor defansına birçok hata yaptırdı. Sağ bek Kaan Ayhan sakatlanıyor, önde oynayan Barış Alper Yılmaz bu mevkiye geçiyor. Ön tarafta nasıl oynuyorsa arkada da o şekilde başarılı oynuyor.

"OKAN BURUK'U KUTLAMAK LAZIM"

Burada Okan Buruk’u kutlamak lazım. Benim sağ bekim, sol bekim, iki stoperim sakat diye kesinlikle ağlamıyor. Sonuçta Rizespor’u da kutlamak gerekir. Kesinlikle defansif oynayıp, maçı çirkinleştirmediler. Onlar da gol atmak için uğraş verdi ama sarı kırmızılılar çok kaliteli bir takım. Bunu da atılan gollerde zaten gördük.

Kaynak: Osman Şenher / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2024, 23:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 2 ay Önce

Okan hocanın zaafı kanatlarda çok boşluk bırakması ve orta sahadan çıkan hücum oyuncuların olmaması hücum oyuncuların rakip sahada gömülü oyunu