Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da artık çok güçlü bir isim, kimse karşısına almak istemiyor"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, iki senede önemli başarılara imza attı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da artık çok güçlü bir isim, kimse karşısına almak istemiyor"

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray Teknik Direktörğü Okan Buruk ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, KİMİN DOST, KİMİN DÜŞMAN OLACĞAINI BİLİR"

"Bazıları Okan Buruk'un altını oyuyorlar. Bu işleri bıraksınlar. İlk geldiğinde ben de başarılı olacağını tahmin etmezdim ama gerçekten güzel işler çıkarıyor. Geçen sene ilk senesinde şampiyon oldu, bu sene de başarısız transferlere rağmen adeta sinekten yağ çıkardı. Benim bildiğim Okan Buruk, zeki adamdır. Kimseye sırtını yaslamaz. Kimin dost kimin düşman olacağını bilir."

"MİLLİ TAKIM YA DA AVRUPA OLABİLİR"

"Benim tahminim Galatasaray şampiyon olacak. Olduğu vakitten sonra Okan Buruk için çok farklı pencereler açılacak. Belki 5 yıl sonra Milli Takım ya da Avrupa olabilir. Çünkü hedefi olan bir isim. Akhisar'da Kupa, Başakşehir'de Lig şampiyonluğu, Galatasaray'da büyük başarılar derken basamaklar böyle böyle çıkılır."

"HAMZA HAMZAOĞLU, KENDİNİ GELİŞTİREMEDİ"

"Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu da bu seviyelerde olabilirdi ama potansiyelinin üstüne çıkamadı, kendini geliştiremedi. kendisini ifade etmekte biraz zorlandı. Zaten geçenlerde itiraf da etmiş. Bir şans daha gelir mi? Orasını bilmem. Galatasaray farklı bir camia."

"ERDEN TİMUR, ARTIK ÇOK GÜÇLÜ"

"Yönetim kurulu ve kongre üyelerinden Erden Timur'a destekler çok arttı. İlk geldiği zaman karşısına geçmek isteyenler oldu ama bugünkü Erden Timur artık çok güçlü. O yüzden kimse onu karşısına almak istemiyor. Destek veriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2024, 02:24
YORUM EKLE