Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da kimse böyle olmasını beklemiyordu, ateşledi, dinamo oldu"

Galatasaray, ligdeki 24. şampiyonluğuna ulaşırken 5 yıldıza ulaşmaya bir şampiyonluk uzakta kaldı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da kimse böyle olmasını beklemiyordu, ateşledi, dinamo oldu"

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın şampiyonluğunu değerlendirdi.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLERİN MBAPPE'SİDİR"

"Okan Buruk, şu an itibariyle Türkiye’nin en büyük teknik direktörü olmuş durumda. Tartışmasız en formda, en dinç, en güçlü, en zinde teknik direktör Okan Buruk'tur. Fatih Terim, Türk teknik direktörlerin Maradona’sıdır. Okan Buruk ise Türk teknik direktörlerin Kylian Mbappe’sidir."

"ICARDI'NIN DZEKO'DAN İYİ OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM"

"Mauro Icardi'nin Edin Dzeko'dan iyi olacağını söylemiştim. Hatta 'Dzeko 25 golü bulursa sakalımı sarı lacivert yaparım' dedim ama 21'de kaldı ve haklı çıktım."

"BARIŞ ALPER YILMAZ TAKIMIN DİNAMOSU OLDU"

"Hepimiz Fernando Muslera, Lucas Torreira, Mauro Icardi diyebiliriz ama Galatasaray'da gizli özne Barış Alper Yılmaz'dır. Çok yırtıcı bir isim ve takım arkadaşlarını ateşledi. Takımın dinamosu oldu. Sezon başında kimse böyle bir performans beklemiyordu, kabul edelim."

"GALATASARAY ŞAMPİYON OLAMASAYDI SERUMLA OTURUYORDUM"

"Bu şampiyonluğa çamur atılacak bir durum yok. Futbolcuların ve teknik ekibin emeğine saygısızlık etmiş oluruz. Fenerbahçe de olabilirdi ama Galatasaray oldu. Ben fanatik bir kişiyim eğer Galatasaray şampiyon olamasaydı serumla oturuyordum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 19:33
YORUM EKLE