Rıdvan Dilmen: "Emre Belözoğlu'na katılmıyorum, Ben Fenerbahçeliyim ve Galatasaray kadar güçlü"

Galatasaray, 20 maçlık yenilmezlik serisine ulaştığı Süper Lig'de liderliğini sürdürdü.

Rıdvan Dilmen: "Emre Belözoğlu'na katılmıyorum, Ben Fenerbahçeliyim ve Galatasaray kadar güçlü"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Alanyaspor - Galatasaray maçı sonrasında yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BÖYLE BİR ŞEY YOK"

"Ağır siklet boksör, hafif siklet boksöre bir şey yapmazsa birkaç raund devam eder, maalesef ligimiz de böyle. Öyle bir lig yaşıyoruz ki ligin bitimine 6-7 hafta kala 3. olanın şansı yok, 4. olan da ilk yarıda havlu attı. Böyle bir şey yok."

"OKAN BURUK CİN GİBİ"

"İzleyenler 'Kerem Aktürkoğlu'nun hali ne?' diyordur. Yeni sağ bek Aurier hiç hazır değil. Okan Buruk cin gibi. Milli aralar onların temposunu düşürdü. Ayrıca Süper Kupa'da oynanmayınca maç temposunu etkiler. Galatasaray, taktiğini yaptı, değişikliklerini yaptı ve maçını kazandı."

"OKAN BURUK, HAKLI OLARAK KIZDI"

"Okan Buruk, haklı olarak duraklama dakikalarına kızdı. Fenerbahçe ile olası bir puan kaybında averajı kaybetmemek istiyor. Okan Buruk bu maçta 7 atmak istiyordu. İsmail Kartal da '6-7 olmasın' demediyse ben bir şey bilmiyorum."

"BİR DAHA BÖYLE LİG GELMEYECEK"

"Üçe ayrılmış bir ligimiz var. İlk ikide olan takımlar, üç ile yedinci sıradaki takımlar ve diğer takımlar... Bir daha böyle lig gelmeyecek. Bu kadar rekorların kırıldığı bir lig asla olmayacak. Bir daha böyle bir takım sürklase edemeyecek."

"EMRE BELÖZOĞLU'NA KATILMIYORUM"

"Emre Belözoğlu 'Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu' diyordu. Ben Fenerbahçeliyim, onun sözüne katılmıyorum. Bence Fenerbahçe'nin kadrosu Galatasaray kadar güçlü. Fenerbahçe maç kazanmak için canını veriyor, Galatasaray ise dakikalara bölüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 00:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haydar canidar
Haydar canidar - 2 hafta Önce

Galatasaray iyi oynuyor kaliteli futbolculardan oluşuyor Fenerbahçe'de aynı şekilde, lakin Samsun Trabzon Alanya Kasımpaşa Karagümrük Galatasaray'a karşı nasıl oynadı birde fenere karşı nasıl oynadılar onları da kıyaslayın Alanya fenere gösterdiği direnci ve oyunu Galatasaray'a karşı oynasaydı sonuç Galatasaray lehine böyle sonuclanmazdi kendi sahalarinda oynadıkları oyuna bakın Türkiye'de futbol 20 takimdan değil iki takımdan oluşuyor fenerbahce- galatasaray ve destekçileri

Enişte
Enişte - 2 hafta Önce

Galatasaray ŞAMPİYON olacak hemde 5 puan farkla

Seyfullah Kucur
Seyfullah Kucur - 2 hafta Önce

Galatasaray da Okan hoca gerçekten çok iyi, oyuncuları en iyi şekilde kullanıyor

Gören göz
Gören göz - 2 hafta Önce

Rampada gazı fazla verme fitesi küçült