Ümit Davala: "7-8 milyon Euro istiyorlarmış, Galatasaray'a gelirse bu kadar boş alan bulamaz"

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçta sarı kırmızılılarla adı anılan Oğuz Aydın'ın performansı da dikkat çekti.

Ümit Davala: "7-8 milyon Euro istiyorlarmış, Galatasaray'a gelirse bu kadar boş alan bulamaz"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"AURIER, BANA NDOMBELE'Yİ HATIRLATTI"

"Serge Auirer'i süratlı bir oyuncu olarak biliyorduk. Bana biraz hantal gibi geldi. Geri koşuşları hiç iyi değildi. Kendi etrafında dönmede sıkıntı yaşıyor. Pas oyununda da çok başarılı değildi. Bana Ndombele'yi hatırlattı. Son dönemde antrenmanlara katılmış ama bana hazır gözükmedi."

"1-0 BİTSE HEPİMİZ NELSSON DİYECEKTİK"

"Maçın yıldızı Barış Alper Yılmaz veya Hakim Ziyech diyebiliriz ama 1-0 bitse hepimiz Nelsson diyecektik. İlk yarıda inanılmaz kritik hamleler yaptı."

"OĞUZ AYDIN İÇİN 7-8 MİLYON EURO'DAN BAHSEDİLİYOR"

"Oğuz Aydın, Alanyaspor'da güzel işler yapıyor. Yetenekli ve kanatlarda süratini iyi kullanıyor ama boş alanda iyi işler yapabilen bir futbolcu. Galatasaray'a gelirse bu kadar boş alan bulması zorlaşır. O yüzden çok fazla ön plana çıkamaz. İstenen rakamlar da çok yüksekmiş. 7-8 milyon Euro'dan bahsediliyor."

"GALATASARAY'DAN PUAN KAYBI BEKLEMİYORUM"

"Okan Buruk'un hamleleri çok başarılı. Hep farklılık yapıyor ve başarılı oluyor. Futbolculuk dönemindeki çalışma hırsı teknik adamlığında da devam ediyor. Kalan haftalarda da bu çizgisini devam ettireceğini düşünüyorum. O yüzden puan kaybı beklemiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 02:58
YORUM EKLE