Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da yaptığı çok kıymetliydi, hala 5 büyük ligin büyük takımlarında oynayabilecek seviyede"

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor deplasmanından 4-0'lık galibiyetle dönerek yoluna devam etti.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da yaptığı çok kıymetliydi, hala 5 büyük ligin büyük takımlarında oynayabilecek seviyede"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Alanyaspor - Galatasaray maçı sonrasında yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ALANYASPOR 13 MAÇTA İLK KEZ GOL ATAMADI"

"Alanyaspor, evinde 7 maçtır yenilmiyordu. 13 maçta da ilk kez gol atamadılar. Kuvvetli bir maç oldu. Çok fazla pasla çıkmayı denediler ama net pozisyona giremediler."

"OKAN BURUK, VİZYON DOLU HAMLELER YAPIYOR"

"Okan Buruk'u tebrik etmek lazım. Rakipten bu kadar tehdit varken hücum planı denedi, vites arttırdı. Önlem almak yerine başarılı oldu. Başka hoca olsa Alanyaspor'lu Oğuz Aydın'a önlem almayı düşenebilirdi. Vizyon dolu hamleler yapmaya devam ediyor."

"10 KİŞİ KALINCA NEFES ALDIRMADILAR"

"Galatasaray, maçın 30. dakikasından itibaren oyunu almaya başladı. İkinci yarıda hükmettiler ve golün geleceği belliydi. Kilidi ise Barış Alper Yılmaz açtı. Alanyaspor 10 kişi kaldıktan sonra da Galatasaray nefes aldırmadı."

"MEVCUT OYUNCULAR İYİ GÖZÜKÜNCE YENİ TRANSFERLER KÖTÜYMÜŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR"

"Galatasaray'da oyuncu grubu iyi anlaşıyor, 'Rakibi nasıl kırarız, nasıl çözeriz?' diye devre arasında iyi analiz yapmışlar ve çok daha senkronize bir Galatasaray gördük. Hücumda bağlantıyı sağladılar. Galatasaray'ın mevcut futbolcuları geçen seneden daha iyi gözüktüğü için yeni transferleri kötüymüş gibi gözüküyor."

"ÇOK CİDDİ BİR GÜÇ GÖSTERİSİ"

"Fenerbahçe'nin Süper Kupa'yı protesto etme hamlesine karşılık Galatasaray sahaya çıkarak 'Bakın biz sahadaydık, sonra çalışmalarımıza devam ettik' düşüncesiyle bunu iyi kullandılar. Alanyaspor'un karşısına kim çıkarsa çıksın zorlanırdı ama rahat galibiyet aldılar. Çok ciddi bir güç gösterisi."

"AURIER'İ BEĞENDİM AMA..."

"Serge Aurier belli bölümlerde merkeze geldi ve Torreira topla çıkmaya başladı. Ben Aurier'i beğendim. Efecan Karaca, Torreira'ya baskı yaptıkça o yardıma geldi. Oyunu eli alışı fena değil ama Galatasaray'ın aradığı tempoda değil."

"ZIYECH'İN HALA 5 BÜYÜK LİGİN BÜYÜK TAKIMLARINDA OYNAYABİLECEK POTANSİYELİ VAR"

"Hakim Ziyech, Manchester United maçı performansı gibi oynadı. Ziyech'in defansa yardımı da çok kıymetliydi. Hala Avrupa'nın 5 büyük liginin büyük takımlarında oynayabilecek potansiyeli var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 19:37
YORUM EKLE