Tümer Metin: "Hiç düşünmem Milli Takım'da oynatırım, Galatasaray'da iyi niyetinden şüphe etmeyeceğim oyuncu"

Galatasaray'ın Alanyaspor karşısında aldığı 4 gollü galibiyet şampiyonluk yolunda büyük moral oldu.

Tümer Metin: "Hiç düşünmem Milli Takım'da oynatırım, Galatasaray'da iyi niyetinden şüphe etmeyeceğim oyuncu"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER YILMAZ'I HİÇ DÜŞÜNMEM, MİLLİ TAKIMDA SANTRFOR OYNATIRIM"

"Barış Alper Yılmaz'ı joker gibi kullanıyorlar ama maşallah çocuğa. Milli takımımız için büyük kazanç olduğunu söylüyorum. Hiç düşünmem Barış Alper'i Milli Takım'da santrfor oynatırım. Hiçbir şey yapmasa da diyelim o ki o gün çok kötü, yine rakip defans oyuncularını sırtında taşır, arkadan geleni oynatır, yorar, hırpalar ve iyi niyetinden şüphe etmeyeceğim oyuncu."

"LİGİN ÇOK ÜSTÜNDE BİR KADRO"

"Bu ligin çok çok üstünde bir kadro. Alanyaspor 30 dakikada biraz iyi oynadı gibi görünüyor, golü bulamadı ve o tempoyu maç sonuna kadar götüremeyeceği belli. Skor avantajını yakalayamadığın dakika kalite bir yerde seni mağlup ediyor. Biraz oyundan koptun, ikinci yarıya başladın, Barış Alper, fiziki kalitesi ve tekniğini birleştirdiğinde olağanüstü güzel bir vuruş çıktı." 

"ZIYECH, MÜKEMMEL BİR VURUŞ YAPTI"

"Ziyech niye transfer edildiğini ıspatlarcasına oynadı. Zaman zaman var, zaman zaman yok ama mükemmel bir sol ayak içi uzak köşeye vuruş yaptı. Maç bir anda bambaşka bir senaryoya döndü."

"BARIŞ ALPER O VURUŞU YAPTIĞI DAKİKA GARDI DÜŞÜRDÜ"

"0-0 oyununda gol gecikirse Galatasaray'ı strese sokabilir. Alanyaspor'un işine gelen oyun olurdu. Barış Alper Yılmaz, kalecinin soluna, uzak köşeye o nefis vuruşu yaptığı dakikada Alanyaspor'un bütün gardı düştü. Çünkü bu takım 12 haftadır yenilmiyor, bu takım haftaladır ligde ligin zirvesinde ve bu ligde sadece bir mağlubiyet almış, 1-0 sonrası ister istemez gardın düşüyor." 

"ZIYECH, BELKİ DE EN GÜZEL GOLLERDEN BİRİNİ ATTI"

"Galatasaray'ın rakipler üzerinde uyguladığı psikolojik baskının bir etkisi de hem fiziki kalitesi daha iyi hem de bireysel maharetleri daha iyi. Icardi hiç ortada yok, tabelada ismi var. 'Ziyech'e bir 45 dakika zahmet olacak, oynar mısın?' deniyor. Belki de ligin bu zamana kadar atılan en güzel gollerinden birini atıyor."

"ŞAMPİYONLUK OYUNU DEĞİL AMA VİRAJLAR BÖYLE DÖNÜLÜYOR"

"Kerem Aktürkoğlu kötü ama Barış Alper sol kanatta inanılmaz işler yaparak iki gole imza atıyor. Yine pozisyon üretecek yine kaliteyle kazanacak Galatasaray. Bu şampiyonluk oyunu mudur? Değildir ama zaten virajlar böyle dönülüyor. Bu haftalar kalitenle çözebileceğin haftalar. Galatasaray, ikinci yarı rahat bir galibiyet aldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 15:20
YORUM EKLE