Erman Özgür: "Galatasaray'da bu adam yoruldu, 'Halı sahaya çağırmam' diyor, çünkü sen sadece orada oynayabiliyorsun"

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın yıldızlaştığı maçta Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti.

Erman Özgür: "Galatasaray'da bu adam yoruldu, 'Halı sahaya çağırmam' diyor, çünkü sen sadece orada oynayabiliyorsun"

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DAKİ EN ÖNEMLİ DETAYLARDAN BİRİ OYUN DİSİPLİNİ"

"Galatasaray sezon içerisinde bu maçtaki gibi iyi oynamadığı kaç maçta gol yemedi? Kadro kalitesini hep hücum oyuncuları üzerinden okuyoruz, bir de savunmacılar üzerinden oku. Abdülkerim Bardakcı, Nelsson ve Torreira üzerinden oku. Bunu oyuncu kalitesine, pozisyon bilgisine ve oyun disiplinine bağlıyorum. Galatasaray'daki en önemli detaylardan biri oyun disiplini."

"GALATASARAY'A GOL BULAMAZSAN GEÇMİŞ OLSUN"

"Galatasaray'a gol bulamazsan geçmiş olsun, dokunuşlar geliyor. Kaan Ayhan'ı bir aldı boşluk kapandı, Ziyech'i bir aldı pozisyonlar geldi. Barış Alper Yılmaz hikayesinden bahsetmek lazım. Maçı çözen adam Barış Alper."

"BAZILARI 'KEREM'İ HALI SAHAYA ÇAĞIRMAM' DİYOR"

"Kerem Aktürkoğlu, çok uzun süre istikrarlı oynadı. Kerem'deki düşüşü maç sayısına bağlıyorum biraz, yoruldu. Bazı arkadaşlar 'Kerem'i halı sahaya çağırmam' diyor. Çünkü sen sadece halı sahada oynayabiliyorsun. Bu gülünç yani. Bu adam 4 yıldır en üst seviyede istikrarlı oynuyor."

"GALATASARAY, BU HALE GETİRDİ"

"Bulduğun oyuncuyu parlatmak ve bu oyuncuyu maksimuma çıkarmak bence kulüplerle alakalı. İki sene önce Keçiörengücü'nde oynayan oyuncuyu Galatasaray bu hale getirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş, Galatasaray'a nazaran bunu beceremiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 13:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim bom bom isoooooo
Cim bom bom isoooooo - 3 hafta Önce

Arkadaş Kerem aktürkoğlu 4 yıldır Galatasaray'da oynuyor ilk yıl Fatih Terim vardı ve sonradan giriyor oyunlara bir iki pas yapıyorlar ikinci yıl zaten Galatasaray çok kötüydü ve 13. Olduk. İşte o zaman Galatasaray'ın en iyisi oydu çünkü 13 olduk Sonraki sene kötüydü bu sene daha kötü yani takımda futbolcular kaliteli olunca Kerem'in ne kadar kötü olduğu ortaya çıkıyor Kerem aktürkoğlu Galatasaray'a yakışmıyor İnşAllah bu sene emekli olur veya bir camiye Hoca olur