Sinan Engin: "Galatasaray ona çok iyi baksın, ligin en iyilerinden biri, herkesi etkiliyor"

Galatasaray, Süper Lig'de zirveyi kaptırmadı ve Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Sinan Engin: "Galatasaray ona çok iyi baksın, ligin en iyilerinden biri, herkesi etkiliyor"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Alanyaspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"İKİNCİ YARIDAKİ GALATASARAY'I KİM DURDURABİLECEK?"

"Galatasaray ilk yarı iyi oynamadı. 2. yarıdaki Galatasaray’ı kim durdurabilecek merak ediyorum. Galatasaray’ın her şeyden önce çok iyi bir savunması var."

"ICARDI'NİN DİĞİ BENDEN DE KÖTÜ"

"Mauro Icardi sahada yürüyordu. Icardi'nin fizik durumu benden de kötü! İstediği topları da alamadı. Dzeko, istediği topları daha çok aldığı için daha fazla golle buluşuyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, TEK BAŞINA TAKIMIN RİTMİNİ YÜKSELTİYOR"

"Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe'ye göre daha hızlı ve hücumu daha iyi yapıyorlar. Barış Alper Yılmaz, tek başına takımın ritmini yükseltiyor. Çevresindeki futbolcuları da etkiliyor. Barış Alper Yılmaz, bu ligdeki en iyi yerli oyunculardan biri. Galatasaray camiası Barış Alper Yılmaz’a çok iyi baksın."

"ALANYASPOR, GEREKSİZ AÇIK OYNADI"

"Alanyaspor, Galatasaray'a karşı gereksiz açık oynadı. Özellikle 10 kişiden sonra çok açıldılar. Ertuğrul'un yediği gollere bakın, sürekli önü açıktı. Yapabileceği bir şey yoktu."

"HERKES OLAĞANÜSTÜ GÖRÜYOR"

"Okan Buruk'un yaptığı hamleleri herkes olağanüstü görüyor. Abartmaya gerek yok. Elindeki malzeme bu ise onu oraya koyacaksın. Kimse formsuz Serge Aurier'i ilk 11 başlatmasından bahsetmiyor. Futbol, sonuç oyunudur. İddia ediyorum takımını şampiyon yapamazsa çok az krediyle Galatasaray'da yoluna devam eder." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 20:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yamba
Yamba - 2 hafta Önce

Alanya Gs ye yatmadi. Bayern Münih Gs macinda Gsye olan alanyaya oldu. Fizik kapasitesi ikinci yarıda, ilk yarida oynadigi oyunu oynamaya yetmedi. Hatirlayin, GS de iki macta Bayerne 60-70nci dakikadan sonra yenildi. Yoksa kafa kafaya oynuyorlardi.

Zeki Üstün05
Zeki Üstün05 - 2 hafta Önce

Arkadaş bu Alanyaya ne olduda 2 nci yarida takim değişti.Ben alanyanın gs.a yattığına inanıyorum.çünķü bu alanya fb.ye istanbulda nasıl oynadı fenerden liderliği alıp gs.teslim ettiler.Alanyanın kalecisi golleri rsmen seyretti.hic müdahale etmedi.Alanyayı Allaha havale etmek lazım ben ona inanıyorum.zaten Gs.fener maçında herşey belli olur.Barış Alper aynı yerden iki gol atıyor.bütün Alanyaspor çok güzel seyrediyorlar.Barış Alperi kahraman yaptilar.Burak yılmaz gibi her türlü fırıldak var.hakemde alanyaya yapılan faulleri hiç görmedi.Hepsini. Allaha havale ediyorum.