Rıdvan Dilmen: "Galatasaray daha önce transfer etseydi, kanayan yaraya merhem olabilirdi"

Galatasaray'ın UEFA kadrosuna bildirdiği son iki transferi Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez oldu.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray daha önce transfer etseydi, kanayan yaraya merhem olabilirdi"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sports Digitale Youtube kanalında Galatasaray'ın Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE'NİN HAZIRLANMASI BİRAZ ZAMAN ALABİLİR"

"Ndombele, meziyetleri olan bir futbolcu. Kendisini Avrupa'dan biliyoruz. Tabii hazırlanması biraz zaman alabilir. Galatasaray'ın hem 6 hem de 8 numara oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacı vardı. Bu da gerçekleşti."

"TORREIRA'NIN GÖREVİNİ HAFİFLETECEKTİR"

"Zaman zaman Oliveira'yı haftada 2 maç oynama külfetinden kurtaracak. Ayrıca Torreira'nın saha içindeki görevini de biraz daha hafifletecektir." dedi.

"SANCHEZ, DAHA ÖNCE GELSEYDİ NELSSON'U YEDEĞE ÇEKEBİLİRDİ"

"Sanchez, Mayıs veya Haziran ayında takım katılsaydı Nelsson'u yedeğe çekebilirdi. Eleme maçlarında biraz tutukluk yaptı. Geçen sezona da iyi başlamadı. Böyle durumlarda oyuncunun biraz dinlenmeye ihtiyacı olabiliyor. Sanchez bu anlamda kanayan yaraya merhem olabilirdi."

"LİG MAÇLARINDA ABDÜLKERİM İLE OYNAMASI MUHTEMEL BİR SEÇENEK"

"Takıma hemen uyum sağlarsa Nelsson'u kesecektir. Özellikle lig maçlarında yabancı sınırından dolayı Abdülkerim Bardakcı ile yan yana oynaması da muhtemel bir seçenek." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2023, 17:17
YORUM EKLE