Rıdvan Dilmen: "Herhalde onu döverdik, girerse adımı değiştiririm"

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Başakşehir'i 7-0 mağlup etti.

Rıdvan Dilmen: "Herhalde onu döverdik, girerse adımı değiştiririm"

TV8,5'ta yayılanan programda Rıdvan Dilmen, Başakşehir - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BİRİ BÖYLE DESE DÖVERDİK"

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarından önce birisi gelse dese ki skorlar böyle böyle olacak diye. Döverdik herhalde onu. Galatasaray'a karşıyı bırak 11'e 11 bitmiş maç ve Başakşehir 7 gol yemiş.  Acayip şeyler oldu."

"GALATASARAY'DAN 11-12 POZİSYON"

"Beşiktaş maçında Galatasaray 2 golden sonra 4-5 tane de pozisyona girmişti. Bugün olmayanlar da gol oldu işte. 11-12 tane pozisyonu var 7'si gol oldu bu sefer. Başakşehir'in 1 tane pozisyonu yok, Muslera'nın kurtardığı top yok. Başakşehir tarihinin en kötü futbolunu oynadı."

"İKİ TAKIM DA BU SKORU HAKETTİ"

"Galatasaray maçı fazlasıyla haketti, Başakşehir'de bu skoru haketti. Futbol pandemi döneminden skora garip garip skorlar çıkardı. Fenerbahçe'nin 2-1 yenilmesi falan sürpriz tabii ama bu skor çok çarpıcı"

"GALATASARAY SADECE 2 KEZ KÖTÜ OYNADI"

"Geç gelen transferler, geç anlaşılmıştı bence Okan hocayla. Kamp yapmadan gelen oyuncular da oldu. Galatasaray Antalya, Ümraniye maçları gibi maçlarda iyi değillerdi skor gelmesina rağmen. Bence 2 kere kötü oynadılar ikisinde de mağlup oldular. Onlar da 10 kişi kaldıkları maçlardı"

"KEREM'İ SADECE GOLLERLE ÖLÇEMEZSİNİZ"

"Kerem'i gollerle ölçerseniz hata yaparsınız, geçen hafta özgüvenini kaybetmemiş halde görüyorduk bugün de 3 gol attı. 3 değil 1 atabilirdi. Geçen hafta atması mesela ama iştahını kaybetmemişti. İyi oyuncu mu kötü oyuncu mu diye bakalım. İyi oyuncu olduğunu herkes biliyor zaten."

"BAŞAKŞEHİR BU SİNYALİ VERMİŞTİ"

"Bir yanda dinlenmeye artık ihtiyacı olan Fenerbahçe, bir yandan form durumu yeni yeni yukarı çıkan ve böyle bir galibiyetle çıkışını zirveye çıkaran Galatasaray, bir yanda teknik direktör değiştiren Beşiktaş, bir yanda Trabzonspor geçen seneki coşkusundan uzak görüyoruz. Başakşehir de fena gitmiyordu, geçen hafta 3 yiyerek sinyali vermişlerdi."

"EMRE HOCA BU MAÇI UNUTAMAYACAK"

"Emre Belözoğlu bu kadroyu çıkaracağını tahmin etmiyordur Perşembe günü muhtemelen. Rakip analizine bakıldı ve bu kadro çıktı diye düşünüyorum. Serdar çıksa bugün ne olacaktı. Okaka'yı bari oyuna sokma mesela, devam et olduğu gibi. Emre hoca bu maçı unutamayacak"

"GALATASARAY ARTIK TAM TOPARLANDI"

"Beşiktaş maçı ekmek kadayıfıydı ya, ondan önce de Karagümrük maçıydı yanlış hatırlamıyorsam. Galatasaray toparlanmış onu biliyoruz artık. Galatasaray'ın Başakşehir'i yenmesi asla sürpriz değildir ama bu skoru kimse beklemiyordu tabii ki. Muslera'ya hiç iş düşmedi, hemen hemen sıfır diyebiliriz. Maçta hakemlik bir şey yoktu."

"GENİŞ KADROYA RAĞMEN YENİLGİ OLABİLİYOR"

"Galatasaray İstanbul dışına 4 kere gitmiş, şuana kadar İstanbul'un dışına fazla çıkmadılar bu da önemli aslında. Beşiktaş da kazanırsa üçüncü olarak araya gidilecek. Fenerbahçe Giresun'u yenseydi çok ciddi avantaj elde edilecekti. Mayıs ayına kafa kafaya girilir diye bekliyordum ben. Fenerbahçe'nin geniş kadrosu olmasına rağmen mağlubiyetler olabiliyor."

"ALİ KOÇ DEMİŞTİ"

"Ali Koç'un geçen hafta divan kurulunda rehavet hissediyorum demesi de doğru çıkmış oldu."

"OKAN HOCANIN ÜZERİNDEN YÜK KALKTI"

"Galatasaray'ın sezon başı oynadığı futbolu düşünelim ve son 3 maçını düşünelim. İyi kadro ve iyi teknik direktör geldi bu takımın başına. Okan hoca çok çok mutludur. Beşiktaş'la oynayıp arkasında Başakşehir'e karşı 6 puanını alıyorsun. Üzerinden büyük bir yük kalktı. İnsanlar her şeyden ders almalı, Emre hoca için de geçerli. En net 11'inle çıkman lazım böyle maçlara. Rotasyonda kararsız kaldığını görüyorum Emre hocanın."

"4 DEĞİŞİKLİK KALSIN"

"5 değişiklik değilde 4 değişiklikte sabitlenmesini isterim ben artık tüm dünyada. 5 değişiklik taktik olarak çok büyük farklılıklar yaratabiliyor bir de çok süre alıyor."

"BU SKORA HİÇ BİR HOCA DAYANAMAZ"

"Galatasaray evet büyük kulüp ama bu skor her sene Avrupa'ya giden, şampiyonluk yaşayan bir takıma karşı 7-0 alınan galibiyet Avrupa'da bile manşet olur. Türkiye'de değil Emre Belözoğlu, kendini kabul ettirmiş Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş kim olursa olsun 7-0'lık skordan sonra evine gider ve çıkmazdı. Takımı toparlamak artık Emre hocanın görevi. Bu tarz skorlar da bir motivasyondur."

"GİRERSE ADIMI DEĞİŞTİRİRİM-

"5-0'ken Emre hoca oyuncu olsa oyuna gir deseler, girerse adımı değiştiririm. Okaka'yı oyuna almak bu yüzden yanlıştı. Herkes hatalar yapar, bunlardan ders çıkarır. Emre hoca için de geçerli bu"

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2022, 19:39
YORUM EKLE